Очарователната приказка на Netflix идва за конзоли и персонални компютри.Telltale

...
Очарователната приказка на Netflix идва за конзоли и персонални компютри.Telltale
Коментари Харесай

Telltale работи по игра от света на Stranger Things и интерактивно забавление по Minecraft

Очарователната приказка на Netflix идва за конзоли и лични компютри.
Telltale Games, известни с игрите си по известни сериали, като Game of Thrones, Batman и The Walking Dead, оповестиха, че ще основават игра по претекстове от извънредно сполучливите серии на Netflix. Дата за излизането ѝ не се оповестява.

Двете компании са влезнали в договореност за създаването на взаимни планове, като с изключение на игра по „Странни неща“ ще бъде продуцирано и интерактивно развлечение за потребителите на Netflix, учредено на Minecraft: Story Mode, предава Techradar.

„Може да потвърдим, че към този момент е в ход работата по Minecraft: Story Mode, петсерийна интерактивна поредност, която идва в нашия азбучник тази есен. Това е продължение на други напи интерактивни истории, които към този момент може да бъдат видени, като Stretch Armstrong: The Breakout, Puss in Book: Trapped in an Epic Tale и Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile. Тези три плана бяха излъчени за нашите млади фенове сред март 2017 и тази година“, разкриха от Netflix. Заедно с това пристигна и потвърждението за „Странни неща“:

„Развълнувани сме да потвърдим, че Telltale създава игра, основана на Stranger Things, която ще публикуваме за конзоли и компютри на една по-късна дата. Партньорството ни с Netflix е нещо, с което сме извънредно горди и до момента в който към момента не може да прибавим освен това сега, ще споделим повече детайлности по-късно“, оповестиха от Telltale.

Наскоро студиото разгласи по този начин дълго упования финален епизод на The Walking Dead, който ще се появи още този сезон и ще предложи редица промени по геймплея и визията на поредицата спрямо предходните епизоди.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР