Очарователната Гергана Николаева стартира своя първи онлайн майсторски клас. Спазвайки

...
Очарователната Гергана Николаева стартира своя първи онлайн майсторски клас. Спазвайки
Коментари Харесай

Гергана Николаева с онлайн майсторски клас - slava.bg

Очарователната Гергана Николаева започва своя първи онлайн майсторски клас. Спазвайки разпоредбите на изолираност, само че и съобразявайки се с желанията на своите фенове, оперната прима провежда виртуални срещи с искащите да пеят. Първите записали се в музикалното предизвикателство са дами, които въпреки достигнали своя професионален пик, разчитат на музикалните занимания за релакс в изолацията.

Сред стартовите ученички са: експерт по изчислителна техника и обработка на данни; професор по ръководство на човешки ресурси; корифей в приложната математика; икономист, профилиран в региона на интернационалната търговия с метали; почитан очен доктор. Всички те, въпреки и безспорни престижи в професионалната си област, влизат с голямо предпочитание в майсторския клас и са подготвени да съблюдават стоманените правила и дисциплинираност, които оперната прима постанова. До онлайн образованията се стигна след сполучливото първо издание на формата „ Всеки може да пее… с Гергана Николаева “.

Още на огромния заключителен концерт се появиха доста искащи, които да се включат във второ издание, а както издават от екипа на формата- даже стартовата дата към този момент е била избрана. Форсмажорните условия в международен мащаб, към този момент отсрочват концертите онлайн, само че както Гергана, по този начин и нейните съидейници, скоро се надяват всичко да се върне в естествени рамки.

До тогава #останетевкъщи
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР