Очарователната френска тенисистка Ализе Лим е поредната красавица, спрягана за

...
Очарователната френска тенисистка Ализе Лим е поредната красавица, спрягана за
Коментари Харесай

Коя или кои люби Гришо?

Очарователната френска тенисистка Ализе Лим е следващата хубавица, спрягана за нова обичана на Григор Димитров.

След раздялата си с Никол Шерцингер Гришо се трансформира в един от най-желаните ергени в професионалния спорт. През 2017-а, клюкарските издания гръмнаха, че красивата французойка е сменила Никол в леглото на Григор, като за доказателство бяха разпространяване фотоси, на които двамата спортисти обядват. Според някои издания обаче тогава 26-годишната Лим е била единствено средство, с което Димитров се е опитал да накара поп певицата да страда, откакто тя го нарани със фотоси с други мъже по празненства.

Наскоро обаче наблюдателни почитатели на Григор и Ализе видяха, че двамата споделят едновременно фотоси от зимните си ваканции. И до момента в който Лим показва в изявленията си Флумс (Швейцария), то хасковлията резервира безмълвие къде тъкмо гази из дълбоките преспи и си почива в хижа. Потребителите незабавно направиха връзка и слуховете за връзка сред Димитров и Лим още веднъж излязоха на дневен ред, отбелязва " Телеграф “.

След раздялата с Никол Гришо бе обвинен, че е вкарал в леглото си и певицата Михаела Филева. Според клюката двамата имали загадка връзка от няколко месеца, като са прекарали няколко бурни нощи дружно при късата аудиенция на тенисиста у нас.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР