Очарователната брюнетка съобщи публично, че го напуска. „Не става въпрос,

...
Очарователната брюнетка съобщи публично, че го напуска. „Не става въпрос,
Коментари Харесай

Валери Божинов болен от сексхолизъм, Биляна го хванала с проститутка в хотел

Очарователната брюнетка заяви обществено, че го напуща. „ Не става въпрос, че любовта посред ни е изчезнала, а за болестния му нагон да я задоволява с други дами, от което ме боли”, разгласи 44-годишната сръбкиня би дузпата на погрешния футболист. Говори се, че съответния мотив е невярност на футболиста с манекенка, която заработва като елитна продажница. Биляна получила безспорни доказателства за прегрешението му, а пипнатия надали не на шаблон Божнов си признал. Обещанията му, че това няма да се повтори, не трогнали сръбкинята и тя си събрала багажа. Публична загадка е, че по време на връзката им Биляна нерядко го е подозирала и даже уличавала в секс с „ дребни котета”. Така Божинов наричаше удоволствията за по една или няколко вечери, които си водеше от София, до момента в който играеше за „ Партизан” (Белград). В множеството случаи ставаше въпрос за оборотни девойки от нощните заведения, с които Валери си пишеше по скайпа. Той ги сваляше с лафове като

„ Малко коте, секс искаш ли?”,

а след това им плащаше пътуването до Белград. Там удовлетворяваше нагона си, а в подмяна на това им купуваше парцалки или други дарове.
Считаше се, че би трябвало да е престанал, откакто в живота му се появи следващата огромна обич – Биляна. Сръбкинята е някогашна брачна половинка на немския футболен национал Томас Дол, само че е доста непокътната, поддържа се и изобщо не й проличава, че е с над 10 години по-голяма от Валери. Двамата прекараха дружно съвсем 4 години в Швейцария, Китай, Хърватия и България, където Божинов играеше през това време.
„ За страдание, нашето общо пътешестване завърши. Направих всичко по силите си да му бъда най-хубавият сателит. Помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките си с майка си и някогашната си брачна половинка, с цел да бъде по-щастлив.

Бях с него, когато той претърпяваше рухвания

и когато се връщаше на върха. И в положително, и в неприятно, постоянно съм била с него. Но явно не беше задоволително и нагонът му се оказа по-силен”, изплака злочестата Биляна.
Медици настояват, че при 33-годишния Божинов това явно към този момент се е трансформирало в болестно положение, а любовната игра му работи като наркотична или алкохолна взаимозависимост. Поведението му става маниашко, и болният няма сили да се съпротивлява. Иска всеки ден секс с друга жена, харчи пари за безразборни връзки, търси остарели бройки. Ако има непрекъсната жена до себе си, тя рано или късно го напуща, както стана в този момент с Биляна.
„ Уикенд” научи, че преди да скъсат, сръбкинята го е молела няколко пъти да потърси съответната здравна помощ, за

да се излекува от мъчителния си нагон

Валерката обаче траял да го кара през пръсти, и най-после се оказа зарязан.
Близки до някогашната към този момент двойка споделят, че до момента в който са били дружно, сръбкинята се е постарала да вкара ред в живота му. Тя да вземем за пример беше до него, до момента в който Валери преговаряше за контракт с следващия тим, в който отиваше да играе. „ Когато седнахме, мислех че той просто си е довел приятелката. Но единствено след няколко минути тя стартира да разисква с мен всички елементи по договора. Работеше делово, като умел мениджър…”, споделя президентът на швейцарския клуб „ Лозана” Ален Жозеф, където Божинов игра за малко.
Нещо повече – Биляна се сприятели с предходната му жена Николета Лозанова. От нея Валери има дъщеря Никол, а сръбкинята убеди някогашните съпрузи, че дребната има потребност по-често да вижда баща си. И пое грижите за детето, когато им гостува. „ Никол е доста привързана към Биляна, и раздялата ще се отрази тежко на душeвността на детето”, споделят техни близки. Впоследствие сръбкинята и Николета се сближиха доста и станаха първи приятелки. А когато Божинката се прибра предходната есен да играе за „ Ботев” (Враца) и „ Левски”, двете бяха една до друга на стадиона.
Биляна е оправила и

връзките на Валери с майка му Пепа Ангелова,

научи „ Уикенд”. Те не си говореха доста време, а повода беше раздялата на футболиста с по-предишната му жена – фолкзвездата Алисия. Бившата волейболистка Пепа побесняла, че синът й зарязва певицата и сина им Валери – младши, с цел да се дами за Николета Лозанова. С доста такт и дипломация обаче сръбкинята съумяла да стопи ледовете сред Божинов и майка му.
„ Пожелавам му цялото благополучие на света, само че такава жена като Биляна Дол, която ще го обича и поддържа абсолютно, той в никакъв случай няма да откри. Край! “, съобщи злочестата хубавица. Тя към този момент е получила поддръжка от Алисия и Николета, предходните излъгани половинки на футболиста. Първата даже написа: „ Респект!” под думите на Биляна.
Самият Валери Божинов не очаквал, че сръбкинята ще му бие шута. Най-близките му другари от компанията на Тони Найка и Асенчо Таксито сега му говорели, че е

цялостен простак да си разбие връзката

със свястна и красива жена като Биляна. Пред тях обаче Валерко се кълнял, че не й е изневерявал в никакъв случай. Само че никой не вярвал на оправданията му. Изглежда обаче, че не му пука чак толкоз, защото ден по-късно беше сниман по какъв начин се халосва с приятеля си от „ Берое” Иван Бандаловски, като го бръсне с електрическа самобръсначка.
Раздялата с Биляна е следващият неуспех в живота на Валери Божинов, който първо се постара да съсипе обещаващата си футболна кариера. На 15-годишна възраст с екипа на „ Лече” той стана най-младият състезател, стъпвал на терена в мач от италианската Серия А. Считаха го за един от най-големите гении за това време, и за него „ Фиорентина” заплати 13 милиона евро. Вместо обаче да тренира както би трябвало,

Валерко обикаляше нощните заведения из Флоренция,

и най-после всички подвигнаха ръце от него. По същата причина не прокопса и в идващия си тим „ Ювентус”. Все отново елитният британски отбор „ Манчестър Сити” брои за него 7 милиона евро, само че там Божинов имаше нещастието да се контузи за дълготрайно време. Върна се в Италия, където не съумя с екипа на „ Парма”. През 2011 година „ Спортинг” (Лисабон) го купи за 3 милиона. Там Божинката направи зверска издънка, когато в последната минута на мача за Купата на Португалия сред неговия отбор и „ Морайрензе”, при резултат 1:1, „ Спортинг” получи дузпа в последната минута. Въпреки че треньорите дефинираха различен футболист да извърши удара, Божинов изблъска съотборника си, взе топката, само че не можа да уцели вратата. Изритаха го като мръсно коте още същата вечер. След това Валери извъртя общо девет тима, само че на никое място не се задържа за дълго. Последно игра във Враца и за „ Левски” този сезон, а през днешния ден към момента е без тим, откакто новият ментор на сините Петър Хубчев му сподели да си върви от „ Герена”, защото не му трябвало „ хахо-хихи” в съблекалнята. Най-вероятно Божинката ще бъде приютен за този сезон във врачанския „ Ботев”, където треньор е вторият му татко Сашо Ангелов.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР