Очарователна млада дама спечели сезонната фентъзи футбол игра на FFStars

...
Очарователна млада дама спечели сезонната фентъзи футбол игра на FFStars
Коментари Харесай

Невероятна дамска победа в играта за мъже!

Очарователна млада дама завоюва сезонната фентъзи футбол игра на FFStars за българското футболно състезание! Това се случва за първи път откогато има фентъзи футбол игра в България! До момента борбата се печелеше от мъже и се считаше за мъжки спорт. Ваня Димитрова (на снимката) завоюва игрова подпора последно потомство, като съумя да завоюва оспорваната конкуренция с над 20 0000 участника от цялата страна.

Шампионката показа, че е почитател на Черно Море, един от тимовете от родния и град Варна, като тайната на триумфа за нея е прибавянето на трима футболисти на Черно Море още в началните кръгове на конкуренцията. Най-голямата мотивация съгласно Ваня е нейният брачен партньор, който преди началото на сезона споделя, че с сходни избори основани на фенски желания няма по какъв начин да завоюва извънредно оспорвана игра. Е, оказа се, че може! С безупречни решения през целия сезон и отлични избори за капитан - Ваня е безапелационния победител за сезон 21/22.

Заслужава си да поздравим и участниците на другите призови места в класирането - втори е Стелиян Попчев, който е част от ФК Берое, той печели фланелка на националния тим на България и футболна топка Найк. Сред мощните участници този сезон бяха и редица български футболисти като Тодор Неделев, Пламен Крумов, Лъчезар Балтанов, Борислав и Радослав Цоневи, Живко Атанасов и доста други. Над 50 индивида общо бяха наградени в другите футболни шампионати и фентъзи футбол игри.

Ако към момента не си взел участие във фентъзи футбол конкуренцията и се чудиш какво е фентъзи футбол - ето едно малко пояснение:

Ти си управител на виртуален футболен тим, разполагаш с виртуален бюджет да избереш футболистите, които смяташ, че ще вкарат гол, създадат асистенция или пък ще запазят суха мрежа, като максимума е трима играчи от един тим. Колкото по-добър и ефективен е играча (например Кирил Десподов, Георги Йомов или Уелтън Мело), толкоз по-висока е цената му в играта. Повече информация за това по какъв начин можеш да се включиш гратис, можеш да намериш. Новия сезон ще започва през уеб страницата, приложението за android и iOS на 01.07, а самото състезание започва на 08.07.

Повече информация за играта и шампионатите можеш да намериш в обществените мрежи, facebook и, instagram, както и youtube.

Остават единствено 2 седмици до старта, не пропускай да бъдеш част от фентъзи футбол революцията. Фентъзи футбол играта (с най-големите награди досега) за новия сезон ще започва на 01.07.2022г.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР