Очарование, гордост и най-добрата сапунена опера в света карат много

...
Очарование, гордост и най-добрата сапунена опера в света карат много
Коментари Харесай

Американците с нетърпение очакват раждането на бебето на Меган и Хари

Очарование, горделивост и най-хубавата сапунена опера в света карат доста американци да чакат с неспокойствие на бял свят скоро да се появи първото отроче на английския принц Хари и брачната половинка му, херцогинята на Съсекс Меган, съобщи Ройтерс.

Двадесет и девет милиона американци наблюдаваха по малкия екран сватбата на родената в Калифорния, Съединени американски щати актриса Меган Маркъл и принц Хари през май предходната година. Сега идното раждане на първото английско кралско бебе с майка американка им се коства още по-очарователно.

"Вълнението е голямо. Кога Меган ще показа бебето? Кога Меган и Хари ще се появят на балкона? Възбудата към идното събитие е сравнима с тази към ражданията на децата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, както и към появяването на бял свят на самите Уилям и Хари преди повече от 30 години ", споделя Джей Ди Хейман, заместник-главен редактор на сп. "Пийпъл ".

Въпреки Американската война за самостоятелност против политиката на Британската империя преди към 240 години, американците от дълго време са захласнати от английските кралски особи, които постоянно участват на първите страници на светските издания.

Британският продуцент Ник Бълън, съосновател на лансираната предишното лято платена стрийминг услуга Тру Роял Ти Ви, отбелязва, че трагичните истории на колоритни фигури като крал Хенри Осми подхранват актуалното обаяние на американците от кралското семейство.

"Историята на английското кралско семейство е най-хубавата сапунена опера в света ", споделя продуцентът.

Въпреки че е основана в Лондон, услугата има най-вече клиенти в Съединени американски щати.

И до момента в който светските издания ежедневно наблюдават бременността на херцогинята на Съсекс Меган и гадаят по кое време ще се роди бебето, какъв ще бъде полът му и по какъв начин ще се споделя, Тру Роял Ти Ви възнамерява документални стратегии и дискусионни шоута на тематики като "Как кралската двойка ще отглежда първото си дете? "

"Ще оказва помощ ли Дория - майката на Меган, в развъждането? Ще празнува ли детето празници в Калифорния? Ще практикува ли бебешка йога? Хората желаят детайлни отговори на сходни въпроси ", отбелязва Ник Бълън.

Не всички американци се вълнуват към идното раждане на първото отроче на херцозите на Съсекс. "Всъщност нямам мнение ", споделя жителка на Калифорния в отговор на заложения й въпрос.

Повечето интервюирани американци обаче не крият, че идното събитие ги вълнува и удовлетворява.

"Мнозина даже изпитват персонална горделивост, че едно нормално американско момиче от смесено родословие се е издигнало толкоз ", добавя продуцентът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР