Очаровани сме, сигурни сме. Оливия Флауърс взе страница от книгата

...
Очаровани сме, сигурни сме. Оливия Флауърс взе страница от книгата
Коментари Харесай

Оливия Флауърс носи версия на роклята за отмъщение на колегата Bravolebrity на Ариана Мадикс за събирането на „Southern Charm“

Очаровани сме, сигурни сме.

Оливия Флауърс взе страница от книгата на Ариана Мадикс, презирана от сътрудника Bravolebrity, като се появи на събирането на сезон 9 на „ Southern Charm “ в четвъртък вечер, разтърсвайки алена рокля за възмездие.

Роклята Mônot ($1295 $647) изглеждаше поразително сходна на тази, която Мадикс носеше на събирането на сезон 10 на „ Vanderpump Rules “ предходната година след траялата месеци спекулация на някогашния й другар Том Сандовал с някогашната й най-хубава другарка Рейчъл „ Ракел “ Левис беше изобличен.

Флауърс, която разбра през сезона, че някогашният й Остин Крол и някогашната й другарка Тейлър Ан Грийн скрито са се свързали, беше зашеметена в номер с дълги ръкави без тил, който съчета с обувки на ток на Стив Мадън, бижута на Никол Роуз, загладена конска опашка и блестящ грим.

Стилът включваше странични отрязъци и рисково висока цепка, до момента в който Мадикс сподели на Сандовал какво му липсва в обособените облекла на Mônot, които включваха композиция от пола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР