Очаквайте Втора руско-украинска война в периода 2027-2029 г.Това обяви в

...
Очаквайте Втора руско-украинска война в периода 2027-2029 г.Това обяви в
Коментари Харесай

Бивш съветник на Зеленски: Очаквайте Втора руско-украинска война в периода 2027-2029 г.

Очаквайте Втора руско-украинска война в интервала 2027-2029 година

Това разгласи в изявление някогашният консултант на канцеларията на украинския президент Олексий Арестович.

" Повярвайте ми, не трябва да чакаме адекватност от тях до 2035 година Те ще се пробват да образуват нова империя, ще се стремят към нея, в това число и за наша сметка. Тази война може и да не е последната ". 

Шансът от повторна съветска инвазия през идващите 4-6 години е толкова висок, че Киев би трябвало занапред да се готви за нея, акцентира военният специалист.

" Те ще създадат същото като при Втората чеченска война - ще се научат от грешките си, ще дойдат и ще победят. (...) Ако се подготвим добре, те няма да се опитат, тъй като ще знаят, че ще се провалят. Но в случай че не се подготвим, ние на процедура ще ги съблазним да повторят. Каквото и да ми споделят, ще упорствам, че базата на стратегическото обмисляне на Украйна занапред и вечно би трябвало да бъде подготовката за Втора руско-украинска война. Тогава ще изградим вярно ръководство, дейно, на първо място стопанска система, която може да обезпечи сигурността и защитата.

Арестович означи, че Русия към този момент подхваща ограничения за бъдеща инвазия.

" Достатъчно е да забележим проектите за реформация на съветската войска: 16 нови дивизии, ударна войска, нарастване на численността до 1,5 милиона души. Ясно е защо се готвят. Те се готвят да победят от втория път, взимайки поради грешките си ". 

Former Yermak`s advisor Oleksiy Arestovych says it is essential for Ukraine to prepare for the second war with Russia in 4-6 years` time. He believes Russia will attempt to learn from mistakes and have another go, similarly to the Second Chechen War.
— Dmitri (@wartranslated)
 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР