Очаквайте от 28 януари, за всички почитатели на „кралицата на

...
Очаквайте от 28 януари, за всички почитатели на „кралицата на
Коментари Харесай

Талант за убийство разкрива мистериите около Агата Кристи - slava.bg

Очаквайте от 28 януари, за всички фенове на „ кралицата на престъпния разказ “, първа книга от поредицата „ Мистерии с Агата Кристи “, с печата на издателство „ Хермес “. Изчезването на Агата Кристи през зимата на 1926 година е една от неразрешените мистерии на предишния век. В „ Талант за ликвидиране “ Андрю Уилсън преразказва събитията от действителната преживелица, опирайки се на исторически обстоятелства, като запълва незнайните благодарение на личния си гений и въображение.

Един декемврийски ден Агата Кристи е блъсната към релсите на лондонското метро. Спасена е от чужд, осведомен за най-интимните секрети на писателката. Той шантажира Агата и я въвлича в подъл проект, който ще преобърне живота й вечно. Вие, госпожо Кристи, ще извършите ликвидиране. Но преди този момент ще изчезнете.

Да пишеш за убийства – е едно, а да станеш съизвършител в такова – е напълно друго. Агата би трябвало да разчита на ловкост и съобразителност, с цел да попречи на изнудвача, който желае да се възползва от познанията й, с цел да извърши съвършеното закононарушение. Андрю Уилсън е създател и публицист, притежател на голям брой награди. Работил е в разнообразни вестници и списания, измежду които са Sunday Times, Observer, Daily Mail, Evening Standard, Independent, Smithsonian и Washington Post.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР