Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц

...
Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц
Коментари Харесай

Почитатели на Уилям и Кейт „окупираха“ болницата „Сейнт Мери“

Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да подари брачна половинка си принц Уилям с трето дете " всеки миг ", фенове на кралската двойка към този момент се събират пред болничното заведение " Сейнт Мери " в Лондон , написа в. " Дейли експрес ".

 
Бебето ще се появи на бял свят в частното крило " Линдо " на лондонската болница , където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот

 
Сред поклонниците, които към този момент чакат да станат " задочни " очевидци на раждането, както и да зърнат персонално бебето при изписването му, е 46-годишната Мария Скот от Нюкасъл , която " лагерува " пред болничното заведение дружно с щерка си и неколцина другари.
 
Скот и компанията ѝ към този момент са " участвали " на раждането на двете деца на херцога и херцогинята на Кембридж и по думите им не могат да пропуснат появяването и на третото кралско отроче. " Пристигнахме незабавно щом бяха въведени ограничавания за паркиране ", споделя Мария Скот.
 
" Тук, на място, прекарването е напълно друго от това, което може да видиш по малкия екран. Чувството е вълшебно ", споделя Скот.
 
Дамата от Нюкасъл е измежду кралските поклонници, които имат вяра, че бебето ще се роди на 21 април - на рождения ден на английската кралица Елизабет Втора. " За Нейно Величество това ще бъде прелестен подарък ", споделя Скот.
 
На пост пред болничното заведение към този момент е и 83-годишният Тери Хът от Камдън , който от години е директен очевидец на кралски събития.
 
" Наблюдавам ги от толкоз доста години, че към този момент съм наясно с всяка съпътстваща ги процедура . Често изяснявам на хората, които не са участвали персонално, че когато основният миг наближи, чувствам пеперуди в стомаха. Тогава знам, че би трябвало да се изправя и да съм подготвен ", споделя възрастният почитател.
 
Междувременно изданието заяви, че съгласно 81-годишния градски тръбач Тони Апълтън , обявил обществено раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот , третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прародител си, херцога на Единбург .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР