Очакват ви роднински сюрпризи, които няма да са особено приятни,

...
Очакват ви роднински сюрпризи, които няма да са особено приятни,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Очакват ви роднински сюрпризи, които няма да са особено приятни

Очакват ви роднински сърпрайзи, които няма да са изключително приятни, само че реагирайте с комизъм, поучават през днешния ден звездите.

Овен
Отлично време за другарство и къси пътувания. Ако имате опция, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и положително въодушевление ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е мъчно оперативно да се договорите с сътрудниците по бизнес, да преминете тест, изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят основава прелестни условия за литературно-художествена работа, а също и за разнообразни механически интервенции и работа с текстове (като да вземем за пример поправяне, редактиране, оптимизиране).

Телец

Най-интересното, което се случва в този момент напълно не е на подиумите в Милано или зад кулисите в Холивуд - най-блестящите хрумвания се раждат във Вашата глава! Подробно изследвайте най-хубавите от тях и помислете, по какъв начин може да ги реализирате. Поговорете с по-опитни другари и споделете с тях, защо мислите. Възможно е те да могат да хвърлят светлина на обстановката и да Ви оказват помощ да изберете вярно направление за своята активност. С цялостна мощ ще усетите върху себе си, какво е това дух на съдействие.
 

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..
 

Рак

Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
 

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.
 

Дева

Днес ще се наложи да носите отговорност освен за Вашия обичан човек, само че и за още някой, който по несъобразителност, ненадейно или предумишлено се е влюбил във Вас. Няма да е лека задача да го убедите, че любовта му напълно не Ви е нужна! Само че ще се наложи...
 

Везни

Опитайте се да прекарате деня умерено, като избягвате непотребните разтърсвания и в случай че не се пробвате да решавате свръхсложни задания. Умението да се задоволявате с малко и тъкмо да оценявате своите благоприятни условия ще са Ви нужни, в случай че планирате да посветите деня си на превъзмогване на професионални компликации. Финансовата картина е постоянна. Може да се вършат огромни покупки и крупни вложения - няма да похарчите парите си на вятъра. Старайте се да избягвате както физическите, по този начин и прочувствените натоварвания, тъй като може да станат причина за неуспехи.
 

Скорпион

Най-добрият метод към този трогателен и не лек ден, това е, колкото се може по-скоро да се избавите от всичко на своя път. Затова станете по-рано и излезте от къщи, до момента в който всички спят. Може да извършите необикновен скок напред, а по-късно да се насладите на свободен следобяд, когато всички работят като луди или губят времето си по опашки и гишета.Днес Вселената ще Ви подари с прозорливост, а Вашите инстинкти ще Ви подскажат по какъв начин да икономисате време и да скосите ъглите. Вслушайте се!
 

Стрелец

Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.
 

Козирог

Каквото и да Ви поучават приятелите за Вашите любовни връзки, постъпете по този начин, както сами смятате за належащо. Не би трябвало да разчитате на непознат опит, тъй като това по този начин или другояче няма да Ви помогне.
 

Водолей

Днес Ви следва да вземете някакво отговорно решение, което значително ще даде отражение на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това, или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по даден въпрос, цели двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
 

Риби

Денят ще се подрежда не напълно по този начин, както сте очаквали и ще се наложи да вършиме промени в проектите, които сте си създали. Бъдете подготвени да импровизирате! Именно от това, до какъв брой бързо сте в положение да се ориентирате в обстановката, ще зависят резултатите през този ден. От остарели другари може да получите много скъпа информация. Роднините може да Ви сервират сърпрайзи, които, за жалост, няма да са от най-приятните. За благополучие не става дума за някакви фактически съществени проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате по този начин, както се поставя - с комизъм, само че без непотребни прекарвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР