Очакват се валежи в Карлово, но няма да са проливни.

...
Очакват се валежи в Карлово, но няма да са проливни.
Коментари Харесай

Очакват се валежи в Карловско, но няма да са проливни, според проф. Георги Рачев - Общество

" Очакват се превалявания в Карлово, само че няма да са проливни. Това е значимата прогноза ", сподели пред бТВ климатологът проф. Георги Рачев.

Проф. Рачев добави, че още довечера в Северозападна България се чакат превалявания, които ще продължат и през уикенда. В началото на идната седмица ще бъде по-хладно, само че с естествени за септември температури. След четвъртък обаче още веднъж ще стане топло. 

Относно Карлово той изясни, че ще вали, само че малко.

" Топло ще е времето. Ще настъпи захлаждане, само че не е нищо рисково. Нашите проучвания демонстрират, че Каравелово и Богдан са потърпевши от личните си дерета, а не толкоз от р. Стряма. Докато Слатина и Трилистник са потърпевши от тоталното безхаберие на хората ", съобщи още Рачев. 

Тези, които са на морето, не ги чака нищо неприятно през днешния ден и на следващия ден - по 9 и 12 часа слънце.

По-хладно ще е във вторник в Созопол - 22 градуса, само че температурата на водата е 24 градуса. За Варна проф. Рачев сподели, че превалявания може да има " вероятно в неделя, само че отново ще са малко ". Във Велико Търново се чакат над 30 градуса в събота. Във вторник обаче температурите ще паднат с до 10 градуса.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР