Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да

...
Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да
Коментари Харесай

Стотици рокери се събират за закриването на мотосезона в Добрич

Очакват се стотици рокери от област Добрич и страната да дойдат за закриването на Мотосезон 2018 – Добрич, проведено от добричките мотоклубове МК Орлите, МК Скития Минор и МК Добруджански братя. Мероприятието ще се организира от 5-и  до 7 октомври, в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена. 

Традиционната мотообиколка  на Добрич ще се състои на 6 октомври 2018 от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през главните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към Фиш-Фиш, КК Албена. За сигурността и безаварийното прекосяване на  мотошествието ще се грижат чиновници на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич. 

По време на занимателната част на програмата, мотористите ще показват своите мото-умения в редица надпревари, като Бавно каране, Мото дартс и не на последно място обичайна за събитието игра – Яйцето на орела. Също по този начин ще бъдат наградени и пристигналите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и доста занимателни игри, които ще подарят на присъстващите доста смях и забавление. 

Вечерта ще продължи с младата рок група от Добрич – Крийп, а след тях и новото изобретение на МК Диви деца – Варна – група Кашмир.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР