Очакват се резултатите от аутопсията, но според неназовани официални източници

...
Очакват се резултатите от аутопсията, но според неназовани официални източници
Коментари Харесай

Почина Любовницата На Бившия Премиер! Разпя Се, Водила Му Е И Други. Отровиха Я!

Очакват се резултатите от аутопсията, само че съгласно неназовани публични източници пробите са посочили " композиция от радиоактивни субстанции ". Някои медии на Апенините допълват, че имане Фадил е била отровена с радиоктивен микс от кобалт и други три тежки метала.

Прокуратурата в Милано към този момент работи по хипотезата за съзнателно ликвидиране на манекенката забрани достъпа на който и да било до тленните й остатъци, които са охранявани от полицията. Редица италиански публицисти пък видяха в кончината на Имане " съветски почерк ", т.е. за тези кореспонденти тя била отровена както някогашните съветски шпиони Александър Литвиненко и Сергей Скрипал.

А някои видни политически наблюдаващи подчертаха в мнения, че гибелта на мароканската манекенка ще повлияе негативно на акцията на кандидатиралия се за евродепутат Силвио Берлускони и на известността на неговата партия " Форца Италия! ", поддръжката за която съгласно социолози към този момент била под 10% и я заплашвал разпад. Междувременно експремиерът и водач на италианската десница напусна най-неочаквано предизборната акция за локалния избор идната неделя в региона Базиликата. Според в. " Република " главната причина за тази стъпка на Берлускони е безпокойството и умората му от шумотевицата, която се подвигна в Италия и по света във връзка със загадъчната кончина на манекенката

През 2012 година Фадил съобщи пред кореспонденти, че се опасява за своята сигурност, откакто разказала на прокурорите, проверяващи възможното подкупване на очевидци по делото, че са й били предлагани пари, с цел да не разкрие какво е ставало на тези празненства.

През 2015 година Върховният съд на Италия оправда Берлускони по обвиняванията, че е платил за секс с малолетна.

Сега прокурор Греко изрази страдание, че до момента в който Фадил е била лекувана в болничното заведение " Хуманитас " в Роцано, от здравното заведение не са съобщили за нейните недоволства и признаци, които загатвали за допустимо отравяне. Прокуратурата е била известена за гибелта на манекенката едвам от нейния юрист.

Имане Фадил беше главната свидетелка на прокуратурата в Милано на процеса против Берлускони за рушвет на очевидци на друго дело от преди няколко години. Тогава той бе наказан на 7 година решетки за секс с малолетната мароканка Карима Ел Махруг (по-известна като Руби Рубакуори, от италиански " покорителка на сърца " - б.р.), както и за корист със служебното му състояние на министър председател при измъкването й от ареста, където е вкарана за кражба, напомня италианското издание, представено от " Монитор ".

На така наречен развой " Руби " водачът на италианската десница бе оневинен на третата, последна правосъдна инстанция, само че прокуратурата го упрекна в следствие, че е подкупил с десетки хиляди евро очевидците - основно сексапилни хубавици от прословутите негови купони " бунга бунга ". Срещу многото пари те трябвало да дават показания в негова изгода за оправдаването му.

Присъствалата на осем от въпросните купони Имане Фадил разкрила пред магистратите както същността на тези оргии, представяни за " елегантни вечери ", по този начин и механизмите за разплащане с лъжесвидетелките. Освен това мароканката написала и книга с работно заглавие " Аз срещнах дявола ", в която споделя с пикантни детайлности за развратните навици и покварата в обкръжението на 82-годишния Берлускони.

Самият той отхвърли след гибелта й публично да е познавал Имане и да е разговарял в миналото с нея, само че освен политическите му съперници, а даже негови другари го опровергаха в изказвания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР