Очакват се подробности от спецсъда около мярката за неотколонение на

...
Очакват се подробности от спецсъда около мярката за неотколонение на
Коментари Харесай

Митьо Очите е изненадан от задочните обвинения към него

Очакват се детайлности от спецсъда към мярката за неотколонение на Димитър Желязков – Очите, през днешния ден или на следващия ден. Половин година след ареста, Турция ни върна Митьо Очите. Той кацна на летище София късно нощес с полет от Истанбул в 20:50 часа със забавяне.
Пред bTV Димитър Желязков съобщи, че има какво да каже, само че ще приказва по време на делото. Той изрази и удивление за задочните обвинявания. Желязков се намира сега в следствения арест и чака мярката за неотклонение.
Очите беше задържан в Истанбул в компанията на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Несрин Озун и някогашния общински консултант от Бургас Бенчо Бенчев. У нас Желязков е задочно упрекнат за водач на незаконна група за рекет и трафик на опиати, а прокуратурата упорства той да остане за непрекъснато в ареста.
При акция в Бургас бяха арестувани няколко души, които са част, съгласно прокуратурата, от тази група за рекет и наркораспространение. Част от тези хора бяха свързани с погребалния бизнес от региона на Бургас. Само Димитър Желязков липсваше до този миг. Той е отркит в Истанбул няколко дни по-късно в компанията на Бенчо Бенчев и Несрин Озун. Остана мистерия за какво е бил там.
Желязков изяснява, че е ходил на лекуване след стрелбата в Слънчев бряг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР