Очакват се ноутбуци с добре познат бранд първоначално в САЩToshiba

...
Очакват се ноутбуци с добре познат бранд първоначално в САЩToshiba
Коментари Харесай

Японски гигант се завръща на РС пазара

Очакват се ноутбуци с добре прочут бранд в началото в Съединени американски щати

Toshiba приготвя завръщането си на районен съд пазара (източник: Toshiba)

В последните години японските марки изчезнаха от някои пазари, включително за лични компютри, където останаха да преобладават играчи от Съединени американски щати, Китай и Тайван. Но в този момент един от пионерите в мобилните компютри е на път да се завърне.

Според изявления в западни медии, Toshiba приготвя завръщането си на районен съд пазара с марката Dynabook, който е добре прочут на потребителите от близкото минало. Новината идва няколко години откакто Sharp купи 80,1% от компютърния бизнес на Toshiba, а самата Sharp мина под контрола на Foxconn.
още по тематиката
На първо време Toshiba ще нападна с Dynabook пазара в Съединени американски щати. Възроденият бранд ще обезпечи техническа поддръжка на наличните компютри на Toshiba и в същото време ще предложи 11 нови модела.

Освен преносими компютри под марката Dynabook ще се продават и шлемове за допълнена действителност, създадени от Sharp и Vuzix. Засега липсва повече информация за характерностите на Dynabook, само че се допуска, че компютрите ще се нареждат в корпоративния сегмент.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР