„Очакват ни горещи месеци. Хубаво е хората, които силно се

...
„Очакват ни горещи месеци. Хубаво е хората, които силно се
Коментари Харесай

Харизанов посочи защо протестиращите вече са недоволни от президента Радев

„ Очакват ни горещи месеци. Хубаво е хората, които мощно се вълнуват от политика, да свикнат с горещините. Нито митингът ще завърши през днешния ден, нито през днешния ден ще свърши ремонтът на кабинета. Очакват ни извънредно забавни и интензивни месеци, а може би и години. Най-вероятно още през днешния ден ще научим за съществени рокади”. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” по Нова тв политическият анализатор от Института за дясна политика Георги Харизанов.

„ Не считам, че през днешния ден можем да чакаме нещо особено. Старите оставки биха могли да се потвърдят и да има някои нови, само че всъщност кабинетът ще остане същия”, счита политическият анализатор Слави Василев.

Според него властта е в затруднено състояние поради натиска от улицата, а Борисов се намира в нежелана позиция.

„ Не съм сигурен, че президентът притегля фигури, на които митинга се радва. Напротив, мисля си, че те по-скоро го компрометират. Разбира хората, които са на площада и разбирам, какъв брой неприятно им е да стоят един до друг с Еленковци, Ташковци, Минчовци, Маи, Татянки и всевъзможни други хора, които се пробват да рестартират безнадеждно умрелите си политически кариери. Това е типажът, който господин Радев привика в негова защита”, съобщи Харизанов.

Според Василев е обикновено, хората, които са в съпротива да усещат някаква съпричастност към митинга. Той изрази мнение, че по-скоро е склонен с Харизанов, че тези избрани политически фигури по-скоро нервират протестиращите.

„ Продължавам да не разбирам позицията на президент, който не е припознат от въпросния митинг. За благополучие. Човек, който е мощно подвластен от външни въздействия. Нека не забравяме по какъв начин беше наложена кандидатурата на господин Радев в Българска социалистическа партия. Да не забравяме, какъв брой пъти той се бореше за рухване на глобите против доближените на Путин.”
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР