Очакващите премиерата на Starfield вече започнаха да броят дните до

...
Очакващите премиерата на Starfield вече започнаха да броят дните до
Коментари Харесай

Starfield ще позволи на моддърите да създават цели планети

Очакващите премиерата на Starfield към този момент започнаха да броят дните до излизането на играта, а Bethesda не стопират да ни подават нова информация за играта. По-рано тази седмица да вземем за пример разбрахме, че играта ще получи New Game+, с която да се захванете след приключването на базисната игра. Освен това се разбра, че това ще е някакъв друг метод към режима, само че какъв ще е той тъкмо, от Bethesda не разкриват. Вчера се появи друга радостна вест, обвързвана със заглавието.

Както феновете на Bethesda знаят, класическите игри на студиото се отличават с големи светове, в които може да загубите седмици и месеци в игра. Освен това, студиото разрешава основаването на модификации, посредством които може да се радвате на ново наличие в обичаната ви игра месеци, откакто сте я приключили. Вече знаем, че и Starfield ще получи цялостна моддинг поддръжка, като тук има и изненада: ентусиастите-геймъри ще могат да основават цели планети.

По-рано тази година, шефът на студиото Тод Хауърд съобщи, че Starfield ще е същински парадайс за моддърите. Повече изясненост над думите му даде шефът на връзките и маркетинга в Bethesda Пит Хайнс. Той гостува на немския Twitch канал на Bethesda, където приказва повече за Starfield. Запитан за степента на независимост, която Bethesda ще разреши на моддърите в Starfield, Хайнс пита в отговор: „ Какво ще кажете за основаването на планета? “.

Starfield излиза след седмица – на шести септември за платформите на Windows и Xbox Series X|S.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР