Очакваното с голям интерес интервю със собственика на ЦСКА Гриша

...
Очакваното с голям интерес интервю със собственика на ЦСКА Гриша
Коментари Харесай

Утре заснемат отговорите на Гриша Ганчев

Очакваното с огромен интерес изявление със притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев по всяка възможност ще бъде снимано на следващия ден, оповестява " Мач Телеграф ".

След бурната и скандална реакция на проведените последователи предишния четвъртък преди мача с Ботев Пд (0:0), предшестван от деформиране на гредите на " Армията " и замеряне с бутилки и банани по футболистите, и приключил с протест на срещата, от клуба потвърдиха, че босът няма да анулира уговорката си да дава отговор на въпросите на почитателите.

Изпращането на питанията става на Facebook страницата на " алените " под поста " Q&A с Гриша Ганчев ", като крайният период е през днешния ден. От Борисовата градина оповестиха цялостна независимост на тематиките и подчертаха, че неразрешени въпроси няма, а подборката ще създадат от пресслужбата на ЦСКА. Провеждането на диалога ще бъде съобразено с бизнес уговорките на Ганчев, като е допустимо при неотложна претовареност на притежателя на клуба, той да се състои в сряда.

Интервюто ще бъде водено от пресаташето Момчил Кръстев. Обработката и монтажът на видеото пък ще забавят стартирането му в обществените канали на ЦСКА, само че с не повече от ден. Към момента има близо 1300 коментара под поста, като някои почитатели насочат по няколко питания, което значи, че ще се съберат най-малко 2000 въпроса.

Освен настоящите спортно-технически и управителни тематики към ЦСКА плюс градежа на стадиона, последователите връщат лентата много обратно - било към 1998-а и разгрома 0:8 в Ловеч от тогавашния тим на Ганчев Литекс, както и към 2015-а и откритата среща на предприемача с почитателите в бранш " А ".

Популярните измежду " армейската " общественост Ютуб подкасти " Извън групата " и CSKA FAN TV също са се присъединили с въпроси, като вторите разкриват, че даже са канили боса за изявление в своя канал.
 Ясно е по кое време Юрген Матей ще се завърне в игра за ЦСКА
Ясно е по кое време Юрген Матей ще се завърне в игра за ЦСКА

Капитанът на " алените " ще стартира пълноценни тренировки до 1 месец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР