Очаквано за мнозина, тазседмичната дуелистка във Фермата“ – сприхавата Христина, реши

...
Очаквано за мнозина, тазседмичната дуелистка във Фермата“ – сприхавата Христина, реши
Коментари Харесай

Бесарабката Лилия напуска „Фермата“?


Очаквано за мнозина, тазседмичната дуелистка във „ Фермата “ – сприхавата Христина, реши да избере за собствен конкурент бесарабския музикален славей Лилия. Въпреки че на церемонията тя разгласи, че не подценява емигрантката, за никого не остана подозрението, че това решение е породено от убедеността на софиянката, че ще се оправи елементарно с нея на борбите.

Самата Лилия също не беше сюрпризирана, че Христина се спря точно на нея. Талантливата певица е наясно, че всички я считат за слаб състезател и избирайки нея за конкурент се пробват да си обезпечат една много по-лесна и бърза победа.

Фермерът на седмицата Александра не скри тъгата си от избора на Христина и даже персонално показа на Лилия, че изпитва виновност, че я слага в сходна позиция. Филоложката съобщи, че доста има вяра в силата на бесарабката и че би трябвало да заложи повече на точки от алманаха, тъй като Христина там не е мощна. За да потвърди още повече поддръжката си към Лили, Алекс й подари и свое герданче, което да й носи шанс. Разбира се, този жест повлия прочувствено на певицата и тя се разплака.

Въпреки преимуществото, което Христина има във физическата си подготовка, всички фермери се надяват, че Лилия ще ги изненада прелестно с представянето си на дуела и ще я отстрани от играта. Христина беше посочена от Александра за дуелист точно с тази цел – с цел да се обезпечи спокойствието на стопанството, в което софиянката е главен дразнител.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР