Очаквано в каруцата на Слави са се натоварили кариеристи, сменили

...
Очаквано в каруцата на Слави са се натоварили кариеристи, сменили
Коментари Харесай

Зам-кмет на ГЕРБ и на Светльо Витков и съветник на БСП и Реформаторите- координатор на Слави в Пазарджик и София

Очаквано в каруцата на Слави са се натоварили кариеристи, сменили по 5-6 партии в търсене на държавната ясла. Във ФБ тече аз следване, което сподели, че някогашни люспи от ГЕРБ, Република България, Глас национален, Българска социалистическа партия и кой ли не са пробили и оглавяват ужким новия политически план на Трифонов. Напълно предстоящо Дългия от Учиндол опитва да направи нов бардак със старите жрици. Набързо обаче ментето му е разконспирирано още преди регистрацията.

Вижте и мненията на Стефан Гайдарски и Георги Дренчев по тематиката, които те написаха в персоналните си профили в обществената мрежа Facebook!

* Bnews разгласява написаното без редакторска интервенция!

Георги Дренчев

Това е Руди - водачът в Пазарджик на новоучредената партия на Слави Трифонов - "Няма такава страна ".

Руди Синапов е настоящ общински консултант в Пазарджик, определен от листата на Реформаторски блок през 2015 година, а в актуалните локални избори е претендент на Българска Социалистическа Партия. Докато води акцията си за Българска социалистическа партия, той изненадващо се оказва водач на градската конструкция в Пазарджик на тайната тайна организация Няма Такава Държава. От дейностите му прозира изключителна поредност и политическо непорочие.

Е, в действителност няма такава страна!

Стефан Гайдарски:

К оординаторът на Има такава подигравка за Първи МИР е някогашен общински консултант от Светльо Витков, който е прав, като сподели пред Нойзи, че ние сме ку*вите, а не политиците, щото няма приблизително състояние. На същият не му стига да е консултант и става заместник- боклук на ГЕРБ, какъвто е и досега. В обобщение, зам- кмет на ГЕРБ е регионален координатор на Славчо. Бойко даже го мързи да се гаври с него и го подигра през днешния ден едвам не е без никак. Толкова за нямането на нищо неприятно някой да си прави партия и в случай че на различен това не харесва, да си направи той!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР