Очаквано Стамен Белчев пое от днес тима на ЦСКА-София. Той

...
Очаквано Стамен Белчев пое от днес тима на ЦСКА-София. Той
Коментари Харесай

Стамен Белчев: В ЦСКА имам добро наследство

Очаквано Стамен Белчев пое от през днешния ден отбора на ЦСКА-София. Той сменя на поста Милош Крушчич, който напуща " алените " след неуспеха във финала за Купата с Локо (Пд).

Eмоциите са огромни сега. Сега е мъчно, само че то постоянно е било мъчно. Предстои ни мач с Лудогорец. Трябва да възстановим футболистите физически и душевен. Очаква ни работа, знам къде пристигам и какво ни чака. Няма потребност от приказки, а от работа ", стартира Белчев.

" Имам положително завещание. Футболистите са положителни. Искам те да се уверени на терена. До какъв брой дали съм следял ЦСКА - гледал съм мачовете, нищо повече. До през вчерашния ден нямах досег до кухнята на тима ", сподели още той.

" Не, нямах предварителна сделка с Гриша Ганчев. Разбрах, че ще ставам треньор на ЦСКА след финала. Всичко друго е нечиста сделка ", разкри той.

" Не съм си трансформирал доста методите на работа. Ще диря увереността, когато владее топката и да бъде нападателни и компактни. Трябва всекидневна работа, с цел да се случат нещата ", добави той.

" Когато се говореше, че ще пристигам в ЦСКА, имах контракт с Арда. Няма какво да разясняваме. Сега съм свободен и одобрих. Условията са най-малкото нещо ", добави той.

" Екипът - да ще има промени, само че дано да изчакаме още няколко дни. Али Соу е страховит футболист. В момента не би трябвало да се шуми доста към него. Ще приказвам с него, с цел да може да покаже същинските си качества. Малко му би трябвало, с цел да бъде на топ равнище ", добави той.

" Имаме и трима осъдени за мача с Лудогорец. Нека не избързваме със състава ", добави той. " Селекцията? Преди малко споделих, че съм удовлетворен от наследството, което получавам. Имаме трима нови привлечени. Със сигурност следим и други играчи. Но дали ще дойдат, зависи от доста неща. Нека не избързваме. Във всеки клуб се работи непрекъснато по селекцията ", съобщи още Белчев.

" Различно е от първия път, когато бях треньор на ЦСКА. Временно, непрекъснато - значими са резултатите. Феновете би трябвало да са удовлетворени, играчите в случай че се раздават, краткотрайното става непрекъснато ", добави още той.

" Аз съм работил преди със същите хора. Всеки един от тях си знае работата и до къде му стигат пълномощията. Всеки си е заслужил да работи в ЦСКА ", сподели още той.

" И на мен ми се желае, тимът да наподобява доста по-добре. За късото време не е нужно да се вършат коренни промени. Може би ще има неща, които ще трансформира, само че това ще стане във времето ", добави още той.

" Сигурен съм, че ЦСКА ще вземе квота за Европа и ще отидем да играем в евротурнирите. Дори да е през бараж, няма проблем. Целта на ЦСКА постоянно е била първо място и присъединяване в Европа ", сподели Белчев.

" Ако се класираме на второ място, може би ще има някакъв лагер, може и да е на Панчарево. Целта е да опозная играчите, които не познавам ", разкри той.

" Българите били скъпи за ЦСКА. Но в никакъв случай няма да се откажем от българи, които ще ни свършат работа ", сподели още той.

" Няма по какъв начин да няма напрежение. Играчите са експерти. Скоро има нов мач, би трябвало да се пренастроят. Ще работя в тази тенденция, да бъде пропуснат този край бързо ", добави още Белчев.

" Наказани са Вальо Антов, Рубен Пинто и Кристиян Малинов. Дано Рафаел Енрике бъде възобновен. ЦСКА има добър капацитет. Сигурен съм, че през новия сезон отборът ще наподобява доста по-добре. Трябва да се концентрираме върху идния мач. Да вървим крачка по крачка ", добави той.

" Ще направя всичко допустимо, с цел да бием Лудогорец. Трябва да сте сигурни. Дано и футболистите да възприемат концепциите ми за водене на игра, за метод на игра ", сподели още той.

" Не сме говорили за футболистите с Милош Крушчич. Колегите, които остават ще ми оказват помощ да навляза бързо в нещата ", добави Белчев.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР