Очаквано с оглед на досегашното представяне в Лигата на нациите,

...
Очаквано с оглед на досегашното представяне в Лигата на нациите,
Коментари Харесай

Волейболистите очаквано не взеха гейм и срещу Бразилия

Очаквано предвид на досегашното показване в Лигата на нациите, волейболният народен тим на България беше победен от Бразилия с 0:3 (-16, -22, -12) в осмия кръг от комерсиалния шампионат на интернационалната федерация (FIVB). За избраниците на Силвано Пранди това беше четвърто следващо проваляне без извоюван гейм и общо седма загуба в конкуренцията в антиковид балона в Римини (Ит).

Италианският селекционер на " лъвовете " още веднъж не рискува с включването в игра на контузения капитан Цветан Соколов и като диагонал се изявяваше Радослав Парапунов. Останалите титуляри бяха разпределителят Георги Сеганов, посрещачите Денис Карягин и Аспарух Аспарухов и центровете Николай Къртев и Николай Колев, а либеро беше Владислав Иванов. От пейката се включиха Гордан Люцканов, Светослав Иванов, Владимир Станков и Георги Петров.

Най-резултатен в отбора ни стана Аспарухов с 8 т., а Карягин приключи със 7 т. За " селесао " трима способстваха с двуцифрен актив - Рикардо Лукарели с 15 т. (5 аса) и Алан Соуза (1 ас) и Флавио Гуалберто (2 аса, 3 блока) с по 10 т.

Благодарение на триумфа олимпийските първенци оглавиха класирането с 21 т. (7-1), следвани от Полша (6-1) и Франция (6-2) с по 18 т. По-късно довечера " тайфа полска " играе против Нидерландия (3 т., 1-6). Към момента България с 5 т. (1-7) заема 14-а позиция, директно пред отбора на " лалетата ", който е идващият ни съперник. Двубоят против " оранжевите " е на следващия ден от 16:00 ч. наше време.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР