Очаквано или не – принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно

...
Очаквано или не – принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно
Коментари Харесай

Меган и принц Хари пред раздяла! На Коледа ще бъдат...

Очаквано или не – принц Хари и Меган Маркъл най-вероятно няма да посрещнат първата си Коледа дружно. Херцогинята на Съсекс към този момент се пита в какво тъкмо се е забъркала, откакто се омъжи за кралска персона.

Преди месец Меган Маркъл нарушиха следващ път протокола и нанесе доста тежък удар право в сърцето на кралица Елизабет II. Ала това не е всичко. Преди дни нескрито излязоха скандални разкрития за херцогинята, първия й мъж и куп опиати.

Животът на херцогинята продължава да се усложнява. Оказва се, че тя няма да посрещне Коледа дружно със брачна половинка си и то още от първата година, в която са женени. Причината е повече от смайваща и ви подсигуряваме, че ще се хванете за главата от изненада.

Бившият готвач на Елизабет II Дарън МакГрайди разбули мистерията и разкри какво ще се случи в коледното утро в кралското семейство.

“На Коледа дамите избират лека закуска – нарязани плодове, половин грейпфрут, тост и кафе, които би трябвало да бъдат занесени прави в стаите им ”, призна той. Това обаче не е всичко. Експертът по етикетите Гранд Холанд разкри: „ В доста аристократични домове по остаряла традиция мъжете закусват на долния етаж, до момента в който дамите са задължени да се хранят сами в покоите си. Причината, заради която това се случва, е тъй като съгласно въпросния бит, когато една жена се омъжи, то джентълменът от двойката би трябвало да слезе на закуска, само че са. Всички съпруги закусват в леглото си за разлика от всички дами, които към момента не са с халки на ръцете ”, споделя специалистът.

Според него самотните дами би трябвало да поддържат връзка повече, до момента в който дамите, които към този момент са сключили брак, не би трябвало да слизат и да се социализират.

Друга странна традиция е, че кралските особи не отварят подаръците си на Коледа. На формалния уебсайт на фамилията написа, че то ще отвори подаръците си по време на събирането на Бъдни вечер.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР