Очаквано гневно реагира американският президент Доналд Тръмп на решението на

...
Очаквано гневно реагира американският президент Доналд Тръмп на решението на
Коментари Харесай

Тръмп бесен след отхвърления иск в Пенсилвания

Очаквано яростно реагира американският президент Доналд Тръмп на решението на съда в щата.

Според президента, който не се признава за надвит от демократа Джо Байдън, става въпрос не за почтено решение, а за политически въпрос.

Той повдигна още веднъж въпроса за наблюдаващите, които не са бии позволени в секциите, както и за позволено подправяне в гласуването.

Той изрази мнението си по познатия за него метод - в " Туитър ". Публикацията му обаче незабавно бе маркирана като " противоречиво наличие ".

Other than politics, how do you lose a case where large numbers of voters, far more than you need to flip Pennsylvania, are disenfranchised? Vote Observers thrown out of counting rooms. People going to vote finding out they have already voted through a fake ballot - go home!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Припомняме, че съдът тъжба и иск на щаба на Тръмп, който целеше да разгласи за невалидни милиони гласове, подадени по пощата.

В жалбата по-рано пък се твърдеше, че във Филаделфия опцията на наблюдаващите да следят преброяването на гласовете е била лимитирана.

Съдът тогава отбелязва, че законът разрешава на представителите на претендентите да следят по какъв начин комисията прави своите действия в сходство с изборния кодекс.

" Ищците желаят от този съд да лиши от право на глас близо седем милиона гласоподаватели. Този съд не съумя да откри нито един случай, в който ищецът да е изискал такава фрапантна мярка при оборване на избори, предвид на големия размер гласове, за които се желае да бъдат анулирани. " - гласи позицията на съдията по делото Матю Бран.
 И Мичиган отхвърли претенциите на Тръмп за изборите
И Мичиган отхвърли претенциите на Тръмп за изборите

Въпреки че щатът е ръководен от републиканци...

По-нататък Бран продължава с укор към юристите на изборния щаб на Тръмп, че не са показали в действителност доказателства в поддръжка на настояването си за отменяне на толкоз доста гласове в щат, който е основен за изхода от изборната борба.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР