Очаквано беше, че вторият мандат на ПП се провали, каза

...
Очаквано беше, че вторият мандат на ПП се провали, каза
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Ако „Демократична България“ направи правителство, прогнозирам пълен мандат

Очаквано беше, че вторият мандат на Политическа партия се провали, сподели в предаването „ На фокус “ на Нова тв някогашният президент Росен Плевнелиев. Единственият късмет е да има държавно управление с мандат на „ Демократична България “, заради простата причина, че България би трябвало да се форсира към еврозоната. Той обаче не се ангажира с името на министър председател.

Според Плевнелиев Борисов е човек, който гради мостове, само че не би го сравнил с Меси.

Пожелавам си през 2023 година да се откажем от популизма, сподели Плевнелиев. Крачка обратно значи завършек на борбите и да стъпи на думичката „ разговор “. Той не счита, че и „ Възраждане “ може да се включи в така наречен публичен контракт, който съгласно него би трябвало да се назовава съдружен контракт.

Правосъдна промяна, а не промяната на Гешев, е по-общата формула, която може да получи болшинство, счита Плевнелиев. Според него най-малко 4, а може би и пет партии, могат да влязат в настройка, която да обезпечи болшинство.

Ако третият мандат отиде в Българска социалистическа партия, завършваме с еврозоната. А „ Български напредък “ са доста дребни и Радев няма да им даде мандат, сподели Плевнелиев.

Колкото пъти Радев даваше мандат на Българска социалистическа партия, толкоз пъти се проваляха, сподели Плевнелиев. Никога не е имало такова знамение да се мотаем два мандата два месеца. В същото време Радев взриви проекта за възобновяване, сподели Плевнелиев.

Той напомни, че разговарял с Путин на български, което изумило съветския президент.

Ако „ Демократична България “ направи държавно управление, аз предвиждам цялостен мандат, сподели Плевнелиев.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР