Очакванията за чудо в предаването Женени от пръв поглед не

...
Очакванията за чудо в предаването Женени от пръв поглед не
Коментари Харесай

Участници съдят „Женени от пръв поглед”! Екипът събира несъвместими партньори заради рейтинг

Очакванията за знамение в предаването „ Женени от пръв взор ” не се извършиха и във втория му сезон. Риалитито, което събира непознати и ги задомява, се оказа цялостен неуспех. В него, вместо с първа среща, двойките, които не знаят даже имената си, стартират връзката си по допустимо най-нетрадиционния метод – в гражданското. 



Въпреки че първият сезон напролет на 2015 година претърпя цялостно крушение, през март тази година продуцентите на българската версия на риалити шоуто „ Married at first sight ” стартираха още един сезон. И още веднъж брачните експерти удариха на камък с избора си. От 7 младоженци, които участваха в двата сезона на предаването, нито една двойка не е останала дружно, научи „ Уикенд ”. 

Според източници от кухнята му, смелчаците да сключат брак с безусловно чужд човек пред камерите на Нова телевизия били извънредно малко. На кастингите брачните експерти се оказали пред задача невъзможна да изберат подобаващите един за различен хора измежду малцината записали се. След като открили, че мъчно ще намерят съвместими двойки, те наблегнали на сеира и високия рейтинг .

Независимо от напъните на екипа от социолози, психолози и един астролог, фамилиите и в двата сезона предпочели да се разделят след края на предаването. По контракт никой от участниците нямал право да откаже да се бракува. В противоположен случай дължал тлъсти неустойки, по тази причина всички младоженци си споделили „ да ”. Когато заживели дружно обаче, настъпил цялостен призрачен сън за тях. 

Източници на „ Уикенд ” разкриха, че част от участниците към този момент са се съветвали с юристи и приготвят правосъдна борба против продуцентите поради уронване на престижа им в шоуто. Вече имало заведени две каузи против шоуто. 

Във втория сезон мачмейкърите бяха заменени с нови, само че неуспехът бе още по-грандиозен. Сред експертите по брачни взаимоотношения бе и някогашната възлюбена на Слави Трифонов – психоложката Магдалена Ангелова. В мненията си в обществените мрежи почитателите на шоуто бяха безапелационни, че освен Маги, само че и останалите нейни сътрудници би трябвало да си скъсат дипломите. 

Драмата при една от двойките стигна до там, че почитатели на предаването поучаваха младоженката Таня да съди продуцентите . Те недоумяваха по какъв начин е допустимо психолози с дълготраен опит да не разпознаят скрития тиранин Светозар. Преборилата се с тежката диагноза рак на гърдата преди 2 години треньорка по художествена гимнастика бе подложена на голям стрес поради несполучливия избор на брачен партньор.

Младоците от разнообразни религии   Ивана и Мерал , в началото демонстрираха, че се харесват и дадоха късмет на връзката си. Уви, другият метод на живот на изгряващата фолк звезда от София и финансистът от Добрич, се оказа съдбовен за брака им. Според осведомени, младата за брак певица се записала за присъединяване в шоуто единствено, с цел да си направи пиар. Макар че оповестиха, че окончателното им решение е да останат дружно, след предаването Ивана и Мерал се разделили. 

При третата двойка - Василена и Никифор , страстите взеха превес още в сватбения им ден. Шокът на претенциозната младоженка от първата си среща с младоженеца, подвигна рейтинга на предаването. 42-годишният Никифор въобще не отговори на високите условия на Василена. Претенциозната младоженка бе разочарована от типа и обществения статус на избраника й и при виковете на гостите „ горчиво ” му разреши да я целуне, само че единствено по бузата. Първа брачна нощ нямало. Отношението на самотната майка към Никифор отприщи вълна от гневни мнения в интернет.

Според феновете на Нова телевизия, психолозите на предаването били за пердах, защото събрали безусловно несъвместими участници. Разглезената самотна майка Василена търсела състоятелен и добре поддържан мъж с влиятелна специалност, а брачните специалисти й избрали остарял ерген, който не отговарял на нито едно от условията й. 

Събрали са ги единствено за рейтинг. Всички приказват единствено за тяхната двойка, а епизодът с Никифор и Василена има най-вече гледания ”, разясниха във форумите фенове на шоуто. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашили, че ще си вземат жилището назад, в случай че остане с неудачника Никифор. Семейството бе изпратено на меден месец в Кипър, само че от самото начало се джафкаха като куче и котка пред камерите на Нова телевизия. В последна сметка, новосформираната фамилия не устоя дълго и се разпадна. 

Заради неуспехът на двойката, продуцентите снимали още една двойка – тази на 41-годишния пеещ теляк Михаил Гроздев и 36-годишната продавачка Юлия Желева . Зрителите мощно се надяваха последното събрано семейство най-сетне да се окаже сполучливо и да остане дружно. Претенциозната младоженка обаче откри куп недостатъци на добродушния Михаил и бе безапелационна, че нямат бъдеще дружно. Дори във финалния епизод, брачните експерти не признаха, че са сбъркали в избора си. Експертите по любовни връзки се опитваха да убедят всички двойки, че с цената на доста взаимни отстъпки би трябвало да запазят брака си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР