Очакванията за бизнеса с очила на LVMH е символ на

...
Очакванията за бизнеса с очила на LVMH е символ на
Коментари Харесай

Европа се превърна в движеща сила на бизнеса с луксозни стоки

Очакванията за бизнеса с очила на LVMH е знак на огромната промяна, която претърпява международната промишленост за първокласни артикули, и която би трансформирала Европа в водач.

© Regis Duvignau Още по тематиката
Търговската война заплашва международните първокласни марки

Възможно е акциите на Louis Vuitton и Gucci да се намалят, макар че продажбите им зависят от по-заможната класа
15 авг 2018
България и Балканите създават от ден на ден облекла за първокласни марки

Югоизточна Европа притегля от ден на ден такива производители
16 юни 2018
Най-богатите през 2018 година

Основателят на Amazon Джеф Безос е първият човек, оглавил класацията на сп. Forbes на милиардерите по света, със положение от над 100 милиарда $
7 мар 2018 В сянката на италианските Доломитски Алпи се намира заводът за произвеждане на първокласни очила Thelios, благосъстоятелност на LVMH. Най-голямата група по продажби за първокласни артикули, включваща в себе си Louis Vuitton, отваря блестящата постройка преди година. Оказва се, че търсенето на стилните артикули като очилата Celine Cats, чиято цена е близо 400 евро, е огромно. Затова и основният изпълнителен шеф Джовани Зопас обмисля да удвои размера на фабриката.

Към консолидация

" Възможен е напредък от 5% в близкото бъдеще ", споделя той пред Financial Times, като твърди, че стилната промишленост за произвеждане на първокласни очила чака " солидна консолидация " и сплотява 150 самостоятелни марки в по-малко от 20. LVMH, която държи марките Dior и Céline, възнамерява да управлява тази смяна на пазара.

Очакванията за бизнеса с очила на LVMH е знак на огромната промяна, която претърпява международната промишленост за първокласни артикули и която би трансформирала Европа в водач.
Неотдавнашният напредък на производителите на първокласни артикули в Европа е в ослепителен контрастност с резултатите отпреди 10 години, когато финансовата рецесия срина цените на акциите и пазарните оценки поради прогнозите, че множеството консуматори не биха платили за чанта Louis Vuitton 2000 евро.

Световната промишленост за първокласни артикули се е утроила по мярка спрямо 1996 година, излиза наяве от данни на Bain & Co. Прогнозата на компанията е, че промишлеността би се оценила на 280 милиарда евро за 2018 година и ще доближи обща стойност от 390 милиарда $ до 2025 година Това се дължи значително на държанието на китайските консуматори през последните две години, които в този момент образуват от 40 до 60% от международните продажби на огромни марки като Louis Vuitton, Gucci и Cartier, споделя Роджерио Фуджимори, съветник в канадската банка RBC.

Тенденции и опасения

Намаляването на налозите в Съединени американски щати също подкрепя растежа, като усилва опциите на по-богатите американци. Придобиването на италианската Versace от Michael Kors през предишния месец също акцентира упоритостите на американските играчи на пазара да се включат в европейското съревнование за първокласни артикули.

Глобалното търсене и ролята на технологиите, като да вземем за пример онлайн извършването на покупки и обществените медии, демонстрират, че потребителите се ориентират все по-бързо към новите трендове. Компаниите, които имат капитал да разширят своето наличие в онлайн магазините, поемат пазарен дял от по-малките марки, които се борят да приспособяват своите бизнес модели, споделя Фуджимори.

Нарастващата комерсиална война сред Съединени американски щати и Китай и опасенията за това, че средствата на китайските консуматори няма да се вливат за покупки на първокласни артикули, обаче оказват въздействие. Брокерите в Morgan Stanley дефинираха предходната седмица, че секторът е стигнал до " доста ниско равнище ", защото акциите се търгуват на фона на възходящите страхове от комерсиалната война сред Съединени американски щати и Китай.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР