Очакванията на другите хора, необходимостта от одобрение и емоционален багаж

...
Очакванията на другите хора, необходимостта от одобрение и емоционален багаж
Коментари Харесай

От какво да се откажем по пътя към успеха

Очакванията на другите хора, нуждата от утвърждение и прочувствен багаж от предишното не са най -добрите спътници по пътя към триумфа, без значение към каква цел се стремите. Всеки би трябвало да има собствен метод и път за постигане на личния си триумф.

Ето от какво би трябвало да се откажем по пътя към триумфа:

1. От непозната концепция за триумф

От това е най-трудно да се отървем, тъй като е доста надълбоко вкоренено в нашата просвета. Но единствено без нея можете изцяло да изразите себе си и да извършите това, което е значимо за вас.

Вие, а не някой различен, ще би трябвало да живеете с следствията от вашия избор. Така че за какво би трябвало да живеете съгласно полезностите на някой различен човек, който няма никаква връзка с вас?

За да ви е по-лесно да се отървете от непознатата концепция за триумф, първо би трябвало да разберете същността на вашите цели. Помислете за какво желаете да постигнете това или това? Какво ще ви донесат тези достижения?

2. От боязън от наказание

Този боязън пречи на доста от нас да пробват силите си да реализират фантазиите си. Основното е да разберете, че не сте длъжни да убеждавате другите, че вашият бизнес е значим и скъп за вас. Опитайте се да се преборите с непрекъснатата си потребност от утвърждение извън. Тези, чието мнение в действителност има значение за вас, сигурно ще ви поддържат. И не трябва да си губите нервите за останалите.
 Кои са зодиите, които се раждат със спортна завист? Кои са зодиите, които се раждат със спортна завист?
Нека да забележим кои са зодиите, които се раждат с вродена спортна завист. Те са родени борци и реализират всичко, което си слагат за цел....

Съсредоточете се върху процеса, а не върху премията, която ви чака в края, и ще започнете да забелязвате, че последователно се придвижвате към живота, за който сте мечтали.

3. От прочувствен багаж от предишното

Рано или късно ще би трябвало да се откажете от старите недоволства и неприятните мемоари. В противоположен случай бъдещето става прекомерно сходно на предишното.

Често се ядосваме на шефовете, които са ни уволнили. Опитайте се да се освободите от това възприятие и да осъзнаете, че всичко е било единствено за положително. В последна сметка, в случай че това не се беше случило с вас, нямаше да можете да преминете към идващия стадий от живота.

Отказвайки се от нещо, ние освен вършим жертва, само че и получаваме нещо в подмяна, сътворяваме опция да стартираме нещо ново.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР