Очакванията към филма Спенсър и Кристен Стюарт растат с всеки

...
Очакванията към филма Спенсър и Кристен Стюарт растат с всеки
Коментари Харесай

Кристен Стюарт се изолира от света, преди да изиграе Даяна

Очакванията към кино лентата " Спенсър " и Кристен Стюарт порастват с всеки минал ден. Да поемеш на плещите си такава сериозна роля не е по никакъв начин елементарно. Химическата реакция при взаимоотношението с концепциите на персона от такава класа, наложително носи със себе си самобитен дълг.  Всички знаем, че актьорската професия  наподобоява сграда със лична архитектура, от която не можеш да си тръгнеш току-тъй, без да откъснеш част от себе си.

В този дух Стюарт споделя, че среща големи провокации и води голям брой вътрешни борби със себе си, когато се превъплъщава в ролята на починалата принцеса Даяна.

Подготовката за кино лентата й лишава доста време, а магнитното поле на терзанието силно я притегля към себе си.  Две седмици преди да започне работа по продукцията, актрисата се изолира от околния свят и не комуникира с никого, с цел да почисти съзнанието си от непрекъснатия поток от мисли.

Стюарт споделя пред " Би Би Си ", че терзанието й е с толкоз огромни размери, че съумява напълно да блокира челюстта й. Актрисата безусловно губи диалект преди началото на фотосите. Това е и основният миг, в който осъзнава какъв брой доста я задължава  ролята й.  Подобно на всеки, който е прекарал доста време в четене и изследвания, у нея се  пораждат съмнения, че постоянно има нещо, което й се изплъзва в познанията за английското кралско семейство.

Актрисата от Лос Анджелис признава, че не се е вълнувала изключително от протичащото се в Бъкингам като по-млада. " Отраснала съм без да проследявам от близко тъкмо тази сага " - споделя тя пред " Би Би Си ".

Стюарт, която с днешна дата може да се похвали с най-вече позитивни мнения за ролята, споделя, че е направила доста изследвания, с цел да се превъплъти уместно в образа на Даяна.

" Прочетох всичко, разгледах детайлно всяка фотография... всяко изявление, до което можех да се докопам ", споделя тя. В допълнение актрисата си прави маратон на всички сезони на сериала " Короната ".

 
    View this post on Instagram           
Публикация, споделена от ~Diana♡emma~ (@lederrii)

Така попива цялата налична информация за Даяна и живота й. Тежестта на отговорността да изиграе такава многопластова социална персона, се трансформира в честен дълг на Стюарт да покаже достоверен и най-пълен облик. Кристен стартира да се разпознава с Даяна и у нея се поражда естественото предпочитание да отбрани героинята от враждебния свят.

Актрисата споделя, че се е стремяла да резервира жив и неоцапан загатна за Даяна. " Мисля, че да почета паметта й значи да й разреша да бъде импулсивна. Винаги, когато я виждам, без значение дали става дума за изявление или за статична фотография,  от нея лъха непредсказуемост. Сякаш не знаеш какво ще последва. И това е по този начин, тъй като тя има онази накърнимост и сурова страст, която не може да се скрие. "

Макар дълго чаканият филм " Спенсър " да ни съпровожда през три дни от живота на Даяна, това са едни от най-трудните  и изпълнени с премеждия интервали, в които тя взема решение да преобърне живота си на 180 градуса и да се разведе с принц Чарлз. Борбата й да живее пълноценно и да има по този начин скъпата независимост, като се измъкне от оковите на Кралското семейство,  е нещото, което стимулира Стюарт да направи гласа си сигурен пред света.

" Филмът е доста халюцинационен. Мисля, че когато преживееш огромна травма в живота си, има моменти, в които се чувстваш най-малко малко вманиачен. Така и не усетих това при Даяна " - споделя Стюарт. В изгода на актрисата е голямата купчинка от прочетено и забелязано, само че на върха стои добре изправен фактът, че е съумяла да я почувствала  и разбере чрез себе си. 

С днешна дата името й интензивно се спряга за претендент за Оскарите през идната година - нещо, което мощно я развълнува.

" Звучи ужасно, в никакъв случай не съм получавала Оскар... ", декларира тя. Едно обаче е несъмнено - светът на актрисата обезпечено се е уголемил най-малко няколко пъти, а следва същото да се случи и с нас, щом обликът й развълнува всяка клетка в тялото ни. Премиерата на кино лентата " Спенсър " в Европа следва на 5 ноември.
Принцеса Даяна още веднъж е муза на фешън сбирка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР