Очакванията бяха, че полицията ще съобщи по-скоро подробности за националността

...
Очакванията бяха, че полицията ще съобщи по-скоро подробности за националността
Коментари Харесай

Продължава процесът по идентифицирането на телата, намерени в камион в Есекс

Очакванията бяха, че полицията ще заяви по-скоро детайлности за националността на жертвите, открити в камион в Есекс, само че това не стана. Продължава процесът по идентифицирането на телата на 39-те души.

Вижте повече от Веселин Паунов, сътрудник на БНР в Лондон, във видеото.

Още през вчерашния ден полицията посочи, че това може да бъде дълъг развой. Полицията там е доста деликатна с сходна информация, не бърза и не се гони сензация. Вчера дълго време бе избягвано да се каже, че камионът е с българска регистрация. Това евентуално е в резултат на известното комплициране, настъпило при изясняването кой е притежателят на камиона и на ремаркето.

Основна версия към този момент е, че контейнерът е дошъл с ферибот за товарни транспорти от белгийското пристанище Зебрюге в пристанището Пърфлийт, което е в устието на р. Темза и на процедура е предградие на Лондон. Това е станало през вчерашния ден малко след среднощ. Предната част на камиона е пристигнал от Северна Ирландия, прикачил е контейнера и по-късно се е изнесъл към градчето Грейс в графство Есекс, което е близо до Пърфлийт и към час по-късно на паркинга на обществения конплекс е извикана полиция и коли за спешна помощ и е открита нещастието.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР