Очакваният в София шампион от Next Gen ATP Finals Хьон

...
Очакваният в София шампион от Next Gen ATP Finals Хьон
Коментари Харесай

Пол Макнами: Публиката в София ще види отблизо бъдещето на тениса

Очакваният в София първенец от Next Gen ATP Finals Хьон Чун ще пристигна в България, откакто извоюва популярна победа над Новак Джокович с 3:0 сета (7:6, 7:5, 7:6), отстранявайки някогашния номер 1 на 1/8-финалите на Australian Open. Така двама от участниците в DIEMA XTRA Sofia Open – първенците на АТП финалите за 2017 година Григор Димитров и Хьон Чун, стигнаха в топ 8 на Откритото състезание на Австралия.

„ Хьон Чун напряко подпали „ Род Лейвър Арена “ със завладяващата си и непоколебима игра. Той несъмнено е индивидът, който задава стандартите за идната генерация и публиката в София ще има огромния късмет от близко да насочи взор в бъдещето на тениса. С неспокойствие чакаме Чун да играе в София “, съобщи от Австралия турнирният шеф на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами.

Още откакто в профил сегашния №4 в света Александър Зверев, Макнами съобщи, че Чун ще е същинска мощ в София. Това се удостовери пред очите на целия свят в Австралия – след първата си победа над състезател от топ 5 Чун отстрани и Джокович, ставайки първият кореец на ¼-финал в шампионат от Големия шлем.

След австралийската си приказка Хьон Чун идва непосредствено в България. Очакваният с огромен интерес тенис шампионат в София е от 4 до 11 февруари в “Арена Армеец “. Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР