Очакваният сблъсък на Земята с Нибиру на 22 септември няма

...
Очакваният сблъсък на Земята с Нибиру на 22 септември няма
Коментари Харесай

Мистици със сензационно твърдение за съществуването на планетата Нибиру, която може да ни унищожи

Очакваният конфликт на Земята с Нибиру на 22 септември няма да се състои, тъй като такава планета няма. Това е енергийна същина, която обаче може да ни унищожи. Това настояват мистици.

Никой не е виждал така наречен Планета Х, само че от няколко години се развиват всевъзможни теории за Нибиру и апокалипсиса, който щял да последва след конфликта със Земята. Някои предвиждат даже, че това ще стане на 22 септември, оповестява esoreiter.ru, представен от " Флагман ".

Руското издание обаче осведоми, че има нова версия за „ конфликта “ с Нибиру, която не била планета, а енергийна същина и въплъщение на знанието и тайните.

Елински философи пък я назовават ​​Немезис - богинята на възмездието. Неведнъж тя е унищожавала земни цивилизации, развивали се в неверна посока и нанасящи щета на Великите сили. Сегашното общество също нарушава законите на Вселената. Заради кръвопролитните войни и варварското отношение към Земята, която е жив организъм, esoreiter.ru даже съпоставя човечеството с израстък за планетата.

За отплата пишели и античните шумери, съгласно които тя можело да пристигна от небето под формата на огнената Нибиру.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР