Очакваният с огромен интерес сблъсък между шампиона на UFC в

...
Очакваният с огромен интерес сблъсък между шампиона на UFC в
Коментари Харесай

Хабиб Нурмагомедов: До дни ще знам къде ще е мача с Тони Фъргюсън

Очакваният с голям интерес конфликт сред първенеца на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън наподобява няма да бъде отлаган.

В момента се работи интензивно по намирането на нова локация за UFC 249, очакван за 18 април Ню Йорк, защото сега има възбрана за спортни събития в Съединени американски щати. Наскоро президентът на веригата Дейна Уайт съобщи, че мачът може да не е на територията на Щатите, а бащата на Хабиб добави, че Обединените Арабски Емирства са най-вероятното място за мача. Самият Нурмагомедов взе отношение по тематиката и съобщи, че ще има отговор на въпроса до няколко дни.

„ Ще забележим. В идващите 2-3 дни Дейна ще ни изпрати нова локация “, сподели „ Орела “ в онлайн чат с почитатели, проведен от мениджъра му Али Абделазиз.

Преди няколко дни Хабиб даже изрази желания на какво място да се състои срещата му с Тони Фъргюсън.

„ Трябват ни най-много 100 индивида в залата. Затворена зала, 100 здрави индивида, които да влязат и да създадат шоу. Пускаме го на платено лъчение и всички могат да се бият. Тези, които са под карантина и са вкъщи си, ще се забавляват до момента в който гледат. Ще покажем кой е №1 в света в лека категория. Това е доста значим дуел и по тази причина ми подхожда политиката на UFCТе постоянно се пробват да изправят най-хубавите против най-хубавите “.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР