Очакваният неясно кога смартфон ще предложи капацитет от 7000 мАчОчакван

...
Очакваният неясно кога смартфон ще предложи капацитет от 7000 мАчОчакван
Коментари Харесай

Samsung подготвя Galaxy M41 с батерия като на таблет

Очакваният неразбираемо по кое време смарт телефон ще предложи потенциал от 7000 мАч

Очакван Galaxy смарт телефон ще се зарежда от батерия с потенциал 7000 мАч
(снимка: CC0 Public Domain)

Samsung работи върху нов смарт телефон от линията Galaxy, само че с много по-голяма батерия, чийто потенциал се приближава до този на типичния таблет, съгласно изтекли информации в интернет.

Твърди се, че става въпрос за модела Galaxy M41, който към този момент е сертифициран в Китай, а най-отличителната му характерност е батерията с потенциал 7000 mAh. Подобна батерия може да се открие в един актуален таблет.

Най-голямата батерия, налична в моделите Galaxy на Samsung, е 6000 mAh, тъй че скокът до 7000 mAh явно ще е голям, разяснява Softpedia. В същото време се загатва и за други достолепия на този смарт телефон – най-вероятно M41 ще има и значителен екран.
още по тематиката
Galaxy M41 се обрисува като първият смарт телефон на Samsung, който прави скок към по-голяма от елементарната батерия. Предполага се, че и останалите телефони Galaxy ще се възползват от този ъпгрейд, изключително откакто се усилва и размерът на екрана.

Следващият значим анонс на Samsung е моделът Galaxy Note 20, който се чака при започване на август, само че това ново устройство ще показа по-голяма част от хардуера на Galaxy S20.

Samsung се пробва да откри способи за вграждане на по-големи акумулатори в своите смарт телефони и евентуално е единствено въпрос на време да стартира всеобщият ъпгрейд на от ден на ден устройства, създадени от южнокорейската компания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР