Очакваният дебют на Неймар с фланелката на Пари Сен Жермен

...
Очакваният дебют на Неймар с фланелката на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Дебютът на Неймар в ПСЖ се отлага заради испанската администрация

Очакваният дебют на Неймар с фланелката на " Пари Сен Жермен " се отсрочва. Бразилецът трябваше да излезе на терена за парижани през днешния ден (5 август) против " Амиен " в мач от първия кръг на Лига 1, само че ще остане на трибуните на " Парк де пренс ".

Причината не е здравословна, а... административна. Оказа се, че от испанската футболна федерация към момента не са дали нужните документи за картотеката на бразилеца. За да играе в срещата, разрешителното трябваше да дойде във Франция до среднощ на 4 август, единствено че от испанска страна към момента не са изпращали нищо.

От Ла Лига нееднократно показаха подозренията си за легитимността на прехвърлянето и пращането по него и желаеха следствие от страна на УЕФА.

Неймар напусна " Барселона " за сумата от 222 млн. евро. Тя беше платена от самия футболист, който разтрогна с клуба, а по-късно мина в ПСЖ, където беше показан публично през вчерашния ден (4 август).

Бразилецът се трансформира в най-скъпият трансфер в света, а заплатата му в новия отбор ще възлиза на 45 млн. евро на година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР