Очакваните с огромен интерес Xbox Games Showcase и Starfield Direct

...
Очакваните с огромен интерес Xbox Games Showcase и Starfield Direct
Коментари Харесай

Стана ясно кога ще се проведат Xbox Games Showcase и Starfield Direct

Очакваните с голям интерес Xbox Games Showcase и Starfield Direct ще се проведат на 11-юни, като директното предаване на първото събитие стартира в осем вечерта българско време, а второто ще последва незабавно първото. Това беше разкрито през вчерашния ден от Microsoft.

Аарън Грийнбърг, вицепрезидент на Microsoft удостовери, че компанията ще покаже нови и идни игри, както заглавия на вътрешните си студиа, по този начин и на своите сътрудници. В допълнение към това, два дни по-късно – на 13.06. – ще се организира спомагателното събитие Xbox Games Showcase Extended. Началният час на провеждането му още веднъж ще е осем, като то ще включва основно изявленията на разработчици на показаните два дни по-рано игри.

Без подозрение огромната звезда на вечерта ще се назовава Starfield. Звездната сага на Bethesda, наречена от мнозина „ Fallout в Космоса “ се явява първата истинска игра, създадена от студиото от четвърт век насам. Играта излиза при започване на септември тази година и ще включва над 100 планети, които играчите ще могат да обследват свободно и над 100 звездни системи. Bethesda дават обещание, че Starfield ще предложи всичко това, което феновете на игрите на студиото обичат – голям брой свободни NPC-та, комплицираната диалогова система и класическите ролеви детайли, голям размер от разговор, впечатляваща история, свят и персонажи. Играта излиза за Xbox Series X|S, в Game Pass, както и за Windows, само че не и за платформата на PlayStation.

Двете събития ще може да наблюдавате директно в YouTube, Twitch и във Фейсбук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР