Очакването почти приключи. Съвсем скоро в родния ефир ще се

...
Очакването почти приключи. Съвсем скоро в родния ефир ще се
Коментари Харесай

Тръгва новата Национална телевизия „Българе“!



Очакването съвсем завърши. Съвсем скоро в родния ефир ще се появи най-новата Национална телевизия „ Българе “ – телевизия в поддръжка на българския дух, просвета, история, изкуство, обичаи и фолклор.

След като на 2 октомври 2018 година, основателят и продуцентът на Национален фолклорен отбор „ Българе “ Христо Димитров разгласи основаването й, даже и до този миг тече трескава подготовка по реализация на концепцията й, създаване на облика и основните послания на малкия екран.

Почитателите на изобретателните планове на Христо Димитров с неспокойствие чакат старта й. По думите на Димитров новата телевизия ще има идеята да показва всичко положително, протичащо се в България. Програмната скица на медията е в създаване и до една година малкия екран би трябвало да действа съгласно цялостния първичен план.

Телевизия Българе има за цел Второ Българско Възраждане!

 Българе

На фона на комерсиалните, скандалните и деструктивни медии, телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще бъде като остров на позитивизма, патриотизма, духовността и образование в обич към България и хората.Основната цел на медията е съдействието за създаване на една единна, постоянна, сполучлива, положителна и красива България!

 Тримата тенори

Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще основава български формати на показване, ще разпространява българските актьори и създатели, ще поддържа българските производители и търговци, ще възпитава българските деца в респект и обич към страната ни, ще подкрепя с хрумвания и решения локалното и държавно ръководство и ще се бори против всички, които желаят под каквато и да е форма да пречат на развиването на България.

 О`Шипка на Българе - Жеравна 2017

Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ няма да пази политически ползи, няма да се занимава с интриги и черен PR, няма да стартира непозната просвета и непознати ползи, с изключение на в случаите, когато е в интерес на България.

Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще е духовна телевизия – тя ще утвърждава вярата в Бога и християнските полезности, без да толерира религиозните спорове и да основава граници сред вярващите. Тя ще е медия на вярата, на вярата и на любовта.

 46377001_2014832652150861_2289976545323778048_n

Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще се бори за една по-добра България, за един по-добър свят.
Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще поддържа развиването на българския фолклор във всичките му сфери, както и българското изкуство, шоубизнес, дух, просвета и обичаи. Действено ще работи за реализиране на високи креативен резултати измежду подрастващите и младежите.

 46398526_273274653332459_3345735199521505280_n

Освен изкуството, телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще поддържа и развиването на българския спорт, изключително всеобщия спорт измежду младото потомство. Телевизията ще поддържа и българската просвета и изследователска активност, изключително историята, етнографията, фолклористиката и филологията.Тя ще е място за диспути по научни изказвания и тези на проучване на българската просвета и на популяризирането й в целия свят.

Телевизия „ БЪЛГАРЕ “ ще търси и поддържа гениални български деца от всички сфери на изкуството, науката и спорта и ще им дава опция за развиване.

 46373921_293783791345115_5330622866142527488_n

Телевизията ще поддържа родното произвеждане и ще се бори за увеличението на потреблението на български артикули.

В телевизия „ БЪЛГАРЕ “ няма да има нито една секунда без идея за България и българския народ.

Всички ние с нетъпение чакаме старта й и пожелаваме доста триумфи в името на БЪЛГАРИЯ!

/inlife.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР