Очакваната съществена информация за FIFA 20 вече е налична. EA

...
Очакваната съществена информация за FIFA 20 вече е налична. EA
Коментари Харесай

FIFA 20 ще ни върне към уличния футбол с мултиплейър и грабваща история

Очакваната основна информация за FIFA 20 към този момент е налична. EA Sports разкриха някои елементи по време на конференция. Тази година няма да се радваме единствено на обичайните футболни режими. В това издание ще забележим нови функционалности и игрови режими, които са насочени към уличния футбол.

Новият режим ще се споделя Volta. Играчите ще се превъплъщават в състезател, който показва футболните си умения на асфалта. Игрищата ще са затворени и по-малки като размер.

За момента е ясно, че ще можем да си избираме разнообразни стадиони, ще имаме варианти за смяна на външния тип на персонажа ни. Можем да играем с момче или момиче, да избираме какви облекла да носи. По отношение на терените, за в този момент са доказани терен на покрив в Япония, обичайната клетка за футбол, и под земята терен в Амстердам.

Ще имаме два разнообразни режима – Story и Online. Историята ще размени The Journey и ще ни разреши да влезем в тялото на състезател, който желае да стане легенда в спорта. В multiplayer режима ще можем да участваме с героите, които сами сме си построили и да се изправяме против други играчи.

Както към този момент стана ясно, FIFA 20 ще се появи на пазара на 27 септември, както се случва нормално. Още няколко месеца и ще можем да изпробваме нещото, което желаеме от години.
Аз нямам самообладание, а вие?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР