Очакваната раздяла е факт - Делио Роси вече не е

...
Очакваната раздяла е факт - Делио Роси вече не е
Коментари Харесай

Делио Роси си тръгна от "Левски"

Очакваната разлъка е реалност - Делио Роси към този момент не е треньор на " Левски ". " Сините " и италианският експерт разтрогват контракта по взаимно единодушие.

Роси и притежателят на клуба Спас Русев са преговаряли цяла заран по параметрите на раздялата. Според непотвърдена информация в договорите на треньора и екипа му са планувани съществени неустойки. На този стадий няма изясненост дали Роси и помощниците му ще бъдат обезщетени за предварителното освобождение и в какъв размер.

Вече се спрягат няколко имена за нов ментор. Най-упорити са слуховете към Ясен Петров и Стойчо Стоев.

Роси бе подложен под голям напън от почитателите след шокиращото отпадане от лихтенщайнския " Вадуц " в първия квалификационен кръг в Лига Европа. Във вторник " сините " победиха с 3:2, само че поради повече голове на непознат терен противникът продължава в конкуренцията.

Непосредствето след мача експертът отхвърли да подаде оставка и акцентира, че не приема резултата за неприличен. Той дойде на стадион " Георги Аспарухов " преди година и получи невиждан заем на доверие макар третото място в шампионата и сензационната загуба от " Славия " във финала за Купата на България.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР