Очакваната през август биография „Да намериш свободата“ на Каролин Дюран

...
Очакваната през август биография „Да намериш свободата“ на Каролин Дюран
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и Меган Маркъл са имали „неловки моменти“

Очакваната през август биография „ Да намериш свободата “ на Каролин Дюран и Омид Скоби предлага обстоен взор върху живота на херцога и херцогинята на Съсекс и отдръпването им от кралски отговорности .

Макар принц Хари и Меган Маркъл да нямат принос към книгата, създателите базират информацията на личния си опит като членове на кралската преса и диалози с източници, близки до двойката . Откъси от „ Да намериш свободата: Хари и Меган и основаването на модерно кралско семейство “, които обясняват истината за събитията в кралското семейство , към този момент се популяризират в медийното пространство.

► Сладко и сантиментално: ето по какъв начин и по кое време Меган и Хари са си споделили "Обичам те " за първи път

В галерията ни може да прочетете най-интересното от авансово споделената информация, която включва детайлности за връзките сред Меган Маркъл и Кейт Мидълтън , както и точните аргументи за недоразумение сред принц Хари и принц Уилям .
Разкрития за кралското семейство от биографията за Меган и Хари „ Да намериш свободата “ 10 фотоси  Разкрития за кралското семейство от биографията за Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията за Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията за Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията за Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР