Очакваме ваканцията на учениците да бъде удължена до неделя, обяви

...
Очакваме ваканцията на учениците да бъде удължена до неделя, обяви
Коментари Харесай

Кметът на София: Очаквам ваканцията на учениците да бъде удължена до неделя

" Очакваме ваканцията на учениците да бъде удължена до неделя ", разгласи столичният кмет Йорданка Фандъкова след изключително съвещание и на столичния спешен щаб по отношение на ковид.

В момента заседава и Националният щаб, като едно от решенията ще бъде точно това - дали децата да продължат да си стоят у дома.

" Нека всички да бъдем спокойни и доста виновни. От виновното държание на всеки един от нас зависи да се ограничи оптимално болестта ", прикани Фандъкова.

Тя също подсети да се лимитират контактите. " Още нощес олниците, имаха протоколи и цялостна подготвеност, тъй че да изолират отделението. Много значимо е да следваме напътствията на експертите ", добави тя във връзка двата случая в " Пирогов ".

" Поздравявам спектакъл " Възраждане " и Софийската филхармонията, откриха изобретателен метод да не стопират активността, въпреки и да не им носи доходи ", сподели още столичният кмет. " Лично моята позиция е, че би трябвало да огранимич оптимално контактите ", безапелационна беше тя във връзка издадената от нея заповед да бъдат затворени за гости общинските културни институции като галерии, музеи и театри.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР