Очакваме управляващите да докажат своята претенция, че те са експерти,

...
Очакваме управляващите да докажат своята претенция, че те са експерти,
Коментари Харесай

Сачева: Вот на недоверие? Искаме да видим дали управляващите ще изведат България в друга орбита

Очакваме ръководещите да потвърдят своята рекламация, че те са специалисти, че те схващат от материята, с която са се захванали и че знаят какво вършат. Непрекъснато го чакаме това, напълно доброжелателно, само че за жалост всякога се получават такива решения, като това което виждаме сега, нещо от вида на дървено желязо, ще усилваме пенсиите, няма да ги усилваме.

Това съобщи някогашният обществен министър Деница Сачева в „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Що се отнася до избор на съмнение, желаеме да забележим, че ръководещите са образовани хора, които знаят какво вършат, които ще изведат България в друга орбита. Нека да забележим техните решения, дано да забележим какво ще се предложи с актуализацията на бюджета, тъй като тогава ще можем да се убедим кой какво прави. Тук се говореше за това, че се вършат законодателни решения, с които се извършва съглашението и по този начин нататък. Аз желая да ви споделя, че се изненадах, като видях каква е работната стратегия на Народното събрание тази седмица. Ние ще гледаме законопроект за изменение на Закона за генномодифицираните организми, ще гледаме закон за българския език, ще гледаме закон за промени в закона за морските пространства. С цялото ми почитание към всяка една от тези материи, аз мисля, че дневния ред на българското общество е различен, и мисля, че в случай че всички тези ограничения, които непрестанно се разискват, също имат потребност от законодателни промени и решения, а ние на този стадий не ги виждаме в Народното събрание. И отново споделям, не желая да бъда неоснователно сериозна, а да бъда оптимално справедлива, добави Сачева.

Пак ви споделям, сега с подобен дневен ред, който се предлага няма по какъв начин да вдигнем доверието. Компенсациите да вземем за пример, които касаеха бизнеса във връзка с енергийните запаси, ние сме ги внесли още от предходната година. Непрекъснато споделяме, че това трябваше да се случи, тъй като в случай че то се беше случило по-рано, инфлацията нямаше да бъде 14,4%, колкото е записана през днешния ден. Мъчим се да бъдем градивни и справедливи, само че за жалост не постоянно срещаме това доброжелателно отношение и от страна на ръководещите, които страдат в своите предубеждения, приключи Деница Сачева.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР