Очакваме Швейцария да въведе санкциите, приложени от ЕС срещу Русия

...
Очакваме Швейцария да въведе санкциите, приложени от ЕС срещу Русия
Коментари Харесай

ЕК очаква Швейцария да последва санкциите на ЕС срещу Русия

Очакваме Швейцария да вкара глобите, приложени от Европейски Съюз против Русия или сходни ограничения. Това съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпрос.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1305
,,Съгласуваме ограниченията (срещу Русия) с всички наши другари и сътрудници. Очакваме Швейцария да бъде на висотата на момента. Можем единствено да се надяваме, че Швейцария ще се присъедини``, уточни представителят.

Европейски Съюз наложи в последните дни голям брой ограничавания против Москва поради нахлуването в Украйна. Сред глобите са запор на имуществото на Руската централна банка и на президента Владимир Путин и на външния министър Сергей Лавров, възбрана за полети на самолети, употребявани от съветски организации и жители, отчасти изключване на Русия от интернационалната разплащателна система SWIFT, напомня Българска телеграфна агенция.

Швейцарският правосъден министър Карин Келер-Зутер, която взе участие във вчерашното изключително съвещание на Съвета на Европейски Съюз в Брюксел, изрази очакване нейната страна да последва европейския метод. Тя означи, че този въпрос се разисква през днешния ден от швейцарското държавно управление.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1305  Гутериш: Нарушенията на правата на индивида в Украйна ескалират Гутериш: Нарушенията на правата на индивида в Украйна ескалират  Испания предлага: Европейските пристанища да затворят за съветски кораби Испания предлага: Европейските пристанища да затворят за съветски кораби  Ловеч може да помогне на бежанците от Украйна със 150 кревати Ловеч може да помогне на бежанците от Украйна със 150 легла
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР