Очакваме съвсем скоро да се появи наследник на великата Toyota

...
Очакваме съвсем скоро да се появи наследник на великата Toyota
Коментари Харесай

Toyota ще прави нова Celica

Очакваме напълно скоро да се появи правоприемник на великата Toyota Supra, само че очевидно това няма да бъде единствения състезателен модел, който възраждат японците. Преди малко повече от две седмици, от компанията са подали документи в Службата за патенти и търговски марки на Съединени американски щати, които приказват единствено и само за едно име - Celica.

Този типичен състезател стартира като купе със задно задвижване през далечната 71-ва година и минава през общо седем генерации, само че комерсиализацията го трансформира в модел с предно предаване, като последното му потомство, което излиза през 99-та, се оказва задоволително бездушно и с всякаква липса на страст и модела излиза от проектите на японския авто колос, като това става частично с напускането на производителя от международния рали шампионат, където Celica завоюва доста сцени.

Според нас ще бъде продължена концепцията с предно предаване, като има и доста други догатки, само че единствено времето ще покаже, кое от тях ще стане действителност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР