Очакваме с нетърпение по кината да се завърти Жокера на

...
Очакваме с нетърпение по кината да се завърти Жокера на
Коментари Харесай

Ще видим ли Риана във филм за Батман

Очакваме с неспокойствие по кината да се завърти " Жокера " на Тод Филипс, в който основната роля е поверена на Хоакин Финикс.

Суровата история на Жокера

Имаме финален филмов откъс на " Жокера " с Хоакин Финикс

Вълнуваме се, тъй като е комиксов воин, а и Филипс ясно ни даде да разберем, че няма да взаимства нищо от комиксите и няма да наподобява на нито един филм по комикс, който сме гледали до този миг.

Фактът, че " Жокера " си потегли от кинофестивала във Венеция с огромната премия пък е добър отзив за качеството му. За страдание няма да забележим Жокера , изигран от Хоакин Финикс в един филм с Батман , изигран от Робърт Патисън .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Joker Movie (@jokermovie) на Сеп 16, 2019 в 9:00 PDT

Самостоятелният филм за последния пък сега се приготвя и се чака да го забележим през 2021 година Единственото, което знаем за него е, че Робърт Патисън ще е в основната роля, а Мат Рийвс ще режисира.

Появиха се забавни информации, че във кино лентата Батман ще влезе в ролята на детектив и ще бъдат забъркани няколко от емблематичните му злодеи.

Защо " Жокера " ще ядоса много хора

Режисьорът Тод Филипс несъмнено работи много самоуверено

Една от тях се чака да бъде Отровната Айви , а слуховете спрягат името на Риана за ролята ѝ. Би било забавно да забележим по какъв начин ще се оправи изпълнителката, а и почтено казано мислим, че ще ѝ подхожда.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от badgalriri (@badgalriri) на Сеп 8, 2019 в 10:09 PDT

Не е ясно дали тази концепция ще се реализира, а самата Риана употребява обществените мрежи, с цел да се закачи със спекулациите. Под видеото Рири написа, че това е нейният батмобил, само че е по фешън. Пред Entertainment Tonight обаче показа, че няма късмет да я забележим като Отровната Айви, макар че е захласната от нея.
 Тод Филипс, Хоакин Финикс, Робърт Патисън и дали ще се срещнат Жокера и Батман
Ще се срещнат ли Батман и Жокера

Бъдещето на супергероя и суперзлодея
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР