Очакваме с нетърпение да видим какво ще ни предложи последният

...
Очакваме с нетърпение да видим какво ще ни предложи последният
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин за забавянето на The Winds of Winter

Очакваме с неспокойствие да забележим какво ще ни предложи последният сезон на Game of Thrones . Осмият сезон към този момент е сниман и сега всичко е в ръцете на екипът, който дава отговор за специфичните резултати.

 Game of Thrones 8 може да се забави
Game of Thrones 8 може да се забави

Лоши вести за почитателите на сериала

За създателя на книгите, на които е основан сериала, обаче също следва доста работа. В изявление за The Hollywood Reporter Джордж Р. Р. Мартин споделя, че сега работи по шестия том от поредицата " Песен за огън и лед " - The Winds of Winter .

 Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones
Ще има сериал и за предисторията на Game of Thrones

Вече имаме куп въпроси към Fire and Blood

Писането обаче не върви доста добре, тъй като Мартин споделя, че всичко се случва доста постепенно заради сложността на книгата. " Иска ми се да я бях завършил още преди четири години ", добавя Джордж Р. Р. Мартин.

FIRE & BLOOD, the history of the Targaryens, will be releasing in hardcover on November 20! Read more about it in my blog post: https://t.co/Y6kdsfEds9 #FireandBlood pic.twitter.com/URFJRzGA9r
— George RR Martin (@GRRMspeaking) 25 април 2018 година

Поради тази причина той не е посетил нито един път фотосите на последния сезон на Game of Thrones. " Би било доста занимателно, само че нямам работа там. По-добре да остана вкъщи, тъй като имам още две книги за писане ", прям е създателят на " Песен за огън и лед ".

 Fire and Blood - новата книга на Джордж Р. Р. Мартин
Новата книга на Джордж Р. Р. Мартин за огън, кръв и дракони

Коя и по кое време

Добрата вест за всички почитатели на поредицата е, че на 20 ноември ще излезе Fire and Blood - първата от две книги, които описват историята на Вестерос - 300 години преди дейностите в " Песен за огън и лед " и Game of Thrones. Те ще бъдат и екранизирани от HBO, което значи, че в близко бъдеще ще можем да ги гледаме като сериал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР