"Очакваме предложението ни за доброволните отряди да бъде изпълнено, а

...
"Очакваме предложението ни за доброволните отряди да бъде изпълнено, а
Коментари Харесай

От ВМРО очакват предложението им за доброволните отряди да бъде изпълнено, а не предоговаряно

"Очакваме предлагането ни за доброволните отряди да бъде изпълнено, а не предоговаряно. Не сме хора, които са привикнали да бъдат опитомявани. " Това сподели пред публицисти в Народното събрание зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

Веселинов уточни, че не е имало предварителни диалози сред ГЕРБ и "Обединени патриоти ", по тази причина и няма по какъв начин да предвижда по какъв начин ще премине утрешният съдружен съвет. Той добави, че значително обединения са имали разнообразни земетресения.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация спря вниманието си на предлагането на патриотите за доброволните отряди към Министерство на вътрешните работи, което беше отхвърлено от пленарната зала. Войводите обаче не са склонни да правят отстъпка.

На въпрос каква е идната стъпка, в случай че на следващия ден съдружните сътрудници не се схванат, депутатът отговори, че партията има органи, които би трябвало да вземат решение.

"Какъв компромис? Компромисът е изработен. Този текст, който трябваше да се гласоподава, е компромисен. Той не е нашият? Сравнете двата текста. Сравнете това, което сме внесли ние и това, което трябваше да бъде гласувано и след съзнателно провокирания скандал на Движение за права и свободи не беше гласувано. Ние сме извървели извънредно дълъг път към компромис ", посочи още Веселинов.

Във връзка с изявлението на президента Румен Радев, че обединението е проблематична, войводата означи, че явно Радев е иззел ролята на съпротива и приказва отрицателно за ръководството, само че въпреки всичко той има това право.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР