Очакваме догодина около 600 млн. лева, във връзка с това,

...
Очакваме догодина около 600 млн. лева, във връзка с това,
Коментари Харесай

Христо Алексиев: „Лукойл“ ще плати над 600 млн. лв. данъци у нас догодина

„ Очакваме следващата година към 600 млн. лв., по отношение на това, че реалокираха активността си в България, да бъдат платени към бюджета от страна на „ Лукойл. “Това съобщи служебният заместител министър-председател по икономическите политики и длъжностен министър на превоза и известията Христо Алексиев в отговор на въпрос на Делян Добрев от ГЕРБ, съобщи БГНЕС.

Алексиев добави, че цените на горивата вървят надолу доста съществено. " Нашата политика ще е от една страна Лукойл да си заплаща налозите тук в България, а въпреки това - да се подхващат всички ограничения цените да не престават да вървят надолу ", акцентира служебният министър на превоза в Народното събрание.

„ Смятаме да продължим с нашия законопроект, който е за обезщетения на потребителите, предусещащ да се изземат част от свръхпечалбите на групата „ Лукойл “ във Фонда за енергийна сигурност “, означи Добрев. Той уточни, че ще се радва, в случай че администрацията на служебния кабинет окаже подпомагане при правенето на финалните текстове.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР