Очакваме да бъде издадена заповед за облекчаване влизането на украински

...
Очакваме да бъде издадена заповед за облекчаване влизането на украински
Коментари Харесай

Марияна Николова: Украинските туристи ще пътуват за България също при облекчени условия

Очакваме да бъде издадена заповед за облекчение влизането на украински туристи в България, тъй като тази страна има капацитет за огромен приток на гости у нас и повече доходи за бранша. За тях предвиждаме да отпадне условието за показване на 72-часов ПСР тест.

Това съобщи при визитата си в Слънчев бряг вицепремиерът по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова  Марияна Николова Марияна Николова е родена на 16 септември 1975 година Завършила е „ Публична администрация и. Тя разясни, че мярката ще важи за всички украински жители, освен за туристи, и напомни, че в Украйна се намира и най-голямата българска диаспора. Връзките сред двете страни в туризма имат дълги и положителни обичаи.

Николова ще организира работни срещи с представителите на бизнеса от Черноморието

През предходната година Украйна е заемала 6-о място в класацията за входящ туризъм у нас с над 471 хиляди визити на нейни жители, осъществили растеж от 24 на 100 по отношение на 2018-а. Сега коронавирусът ни изправя през съществени тествания, само че ограниченията на държавното управление ще насърчат двустранния продан на туристи, увери вицепремиерът Николова, представена от пресцентъра на Министерството на туризма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР